facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kipjes Van De Coster

Kipjes Van De Coster

Info


Speciaalzaak gevogelte en wild

Adres: Steenhuffelstraat 74, 1840 Malderen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0475469777
Stad: Malderen
Route: Steenhuffelstraat 74
Postcode: 1840


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Kipjes De Coster Heusden, Kipjes Van De Coster foto's, Traiteur De Coster, Kippen kopen Londerzeel, Traiteur Malderen, Paella kipjes De Coster, Gebraden kip Buggenhout, De Coster Online
Recensies
Ik ken deze zaak al lang. Vroeger kochten we in Malderen op hun thuisadres. Nu we in Bornem wonen kopen we in Puurs op de markt. Hun kraam is een culinair restaurant op wielen. Zeer vriendelijk personeel zeer mooi gekleed en dat geeft dat tikkeltje meer. Maar het gaat vooral om de kwaliteit van hun verse kip en de bereidingen met kippenvlees. Voor een keer koop ik niet lokaal in Bornem maar verplaats ik mij. Mensen uit de regio Klein Brabant ga op donderdag eens naar de markt in Puurs, gelegen op het kerkplein. Voldoende parking. Je kan ook bij hen thuis kopen in Malderen. Ga er eens langs. Niets is mooier dan het vooruitzicht van de ontdekking.
Zeer lekkere schotels en bereidingen. Vooral kip met mosterd en honing en de waterzooi zijn onweerstaanbaar
Gisteren voor de eerste keer geweest. Super klantenvriendelijk. Zeer groot aanbod. Topkwaliteit en super vers. Beter kan niet. Dank U. Mvg Das .
Lekkere kip en een zeer groot aanbod. Je kan echt bijna alles vinden in kip vorm. Zeer tevreden over hun aanbod, kwaliteit en personeel.
Rap bedienen vriendelijke personeel
Gebraden kippen en een varia aan producten met kip Excellente service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid