facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kip en Poulet Ieper

Kip en Poulet Ieper

Info

Foodbar : Kip aan 't spit zowel ter plaatse of mee te nemen, ribbetjes, ovenkoeken, vol au vent, slaatje van kip, vegetarische schotel en dagsuggesties

Adres: Boterstraat 12, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 057375599
Stad: Ieper
Route: Boterstraat 12
Postcode: 8900


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 18:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Broche La Broche 579 meter Superlekkere kippetjes, zijn geld meer dan waard!
In De Gebraden Kip In De Gebraden Kip 864 meter Heel vriendelijke bediening en heerlijke kip en gerechten!
In de gebraden kip In de gebraden kip 864 meter Super lekkere kipjes!
Recensies
Dit is met voorsprong de lekkerste kip die ik ooit heb gegeten! Ook het hapje aangeboden door de chef was erg lekker. Snelle en vriendelijke bediening door een jonge dame.
Heel lekker eten hier,lekkerste ribbetjes dak ooit in belgie gegeten heb. Leuk kleine zaak met hele vriendelijke mensen, waar als het niet te druk is de eigenaren een praatje komen maken en je je echt thuis voelt. Voor mij 1 nadeel om dat ik zon grote eter ben is dat het niet a volante ismaar dat is ook niet overal Voor mij zou het 10 op 10 zijn oftewel 5 sterren
Top spot, lekker, vriendelijk personeel en betaalbaar! Wij komen alvast terug! :
Wij gaan elke zondag gaan eten en soms eens in de loop van de week, net zoals donderdag 14 -02- 19. Ik drink een Picon of een Pisang orange en daar was het en picon, ik had enkele maanden terug op een plaats gezegd dit is de beste Picon dat ik al heeft gedronken en ik zet die er juist naast. Volgens mijn smaak top een andere heeft een andere smaak, maar is daarom niet slecht, smaken verschillen nu eenmaal en maar gelukkig ook. Ik heb bitterballen genomen en mijn vrouw kaasballen waren heel goed. Als hoofdgerecht voor mij een halve kip en mijn vrouw kaaskroketten was heel lekker. Vriendelijke mensen net zoals het hoort, was kalm en ze namen ook de tijd voor en praatje, ik weet nu beter dan wie ook over wat ik praat. Neem tijd als het even kan voor klanten en als er moet gewerkt worden aan 100% voor de drukte, werken en ieder zal dit aanvaarden. Beste uitbaters doet zo voort de zomer en toeristen op komst ga er maar tegen aan. Ons zie je zeker binnen kort terug. Ik duim
Bij Kip en Poulet wordt je steeds met een glimlach ontvangen! De gastvrouw is vriendelijk en steeds een vlotte bediening. We hebben dit restaurant ontdekt via aanbeveling door vrienden en we zijn zeer tevreden. Het eten is erg lekker en de porties zijn voldoende. Kaart is beperkt maar alles is zeer vers en superlekker! Hier komen we zeker er 'n vast terug! Een aanrader in de Boterstraat Ieper. Dikke pluim!
Heel lang moeten wachten wachten op eten zeker een anderhalf uur, waar de ribben veel te veel gekruid waren, de Ovenkoek met kip was wel lekker maar wel duur voor wat het was. Jammer want het zag er een mooie zaak uit.
Zeer tof ingerichte zaak in centrum Ieper met perfecte bediening. Deze keer de ribbetjes gekozen en deze waren subliem van smaak. Op en top kwaliteitsvlees op perfecte manier klaargemaakt met heerlijke frietjes en vers slaatje. Topzaak inzake aanbod en beleving!
Gisterenavond reeds voor de 2de keer kunnen genieten van de lekkere ribbetjes! Zeer vriendelijke uitbaters, zeer lekkere producten, prachtig geheel! Een aanrader. Wij keren alvast zeker terug!
Mooie lokatie knus, vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit klopt. Zeker lekker vers, verschillende gerechten te verkrijgen. Een aanrader ....Zeker voor herhaling!
Pannekoek was veel te vet, en de wafel was kurkdroog, veel te luchtig en smaakte naar bakpoeder. Ik heb met moeite de helft van de wafel gegeten en de rest laten staan. Ronduit vreselijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid