facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kioskafé

Kioskafé

Info

Kioskafé
Feestbeleving in Poppel.

Geschiedenis

Een feest in Kioskafé maakt gegarandeerd een blijvende indruk op je gasten. Alles kan op deze adembenemende locatie; van een swingend dansfeest in de gerenoveerde hoeve tot een intieme trouwceremonie in de prachtige tuin. Eigenaars Miche en Joost zetten 100 procent in op feestbeleving.

Originaliteit, eigen inbreng, no-nonsense en gezelligheid zijn de sleutelwoorden in het feestconcept dat ze samen met jou bedenken.

Veelzijdige feestlocatie
Dit historische plekje, vernoemd naar de romantische kiosk voor de deur, is sinds 2011 een veelzijdige en unieke feestlocatie. Ze bestaat uit een gerenoveerde oude gevelboerderij met groot terras en een prachtige tuin van ca. 2000 m2 (denk trouwceremonie, dineren in een tent, volksspelen, ...). Afhankelijk van het gekozen feestconcept is er een capaciteit van 40 tot 200 personen.

Adres: Krommendijk 11, 2382 Ravels
Stad: Poppel
Route: Krommendijk 11
Postcode: 2382



op zoek naar gerelateerd: Kioskafé telefoonnummer, Hotel Poppel, Alternatieve feestlocatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Barabas Restaurant Barabas 3 km We zijn met een 'driving dinner' alleen op de parkeerplaats geweest en kunnen daarom ...
Recensies
Mooie nette hedendaagse feestzaal. Mooie tuin. Spijtig, maar natuurlijk ook begrijpelijk dat bij warm zomers weer de zaal moet afgesloten worden van het terras wegens mogelijk geluidsoverlast. Dat is het nadeel van een feestzaal in een dorpskern. Parkeerplaatsen rondom zijn echt schaars.
Mooie gezellige locatie!
Erg mooie faciliteit voor allerhande feesten, wij waren hier voor een trouwfeest en alles was dik in orde, erg lekker eten en vriendelijke bediening. Enige minpuntje aan de avond: er werd vrij snel bepaalde delen van de zaal en toegang naar de tuin afgesloten, terwijl het een prachtige avond was
Wat een locatie voor je feesten! The place to be. Hip en trendy concept!
Hele mooie locatie. Goede faciliteiten. Professioneel team. Veel mogelijkheden. Klein minpuntje: het volume van de muziek is net iets te hard, wat de communicatie moeilijk maakt.
Prachtige locatie, vriendelijk personeel... ik als trouwfotograaf heb hier enkel positief over te zeggen : Alles was TOP!!!
Mooie locatie voor een feest en goede bediening
Picture perfect voor een huwelijksfeest en 's avonds een geweldige scene voor een dansfeest met movingheads en lasers! Beleef je dansfeest in ware club/festivalstijl! #Nolightsnoparty
Geweldige plaats om te feesten
Geweldige setting, leuke, feestelijke sfeer enorm gezellig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid