facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kingslize Pizza

Kingslize Pizza

Geschiedenis

De lekkerste pizza's met dagverse ingrediënten, snel en ovenwarm aan huis geleverd of met een glimlach geserveerd in onze sfeervolle afhaalzaken.



"Onze Missie bij KingslizePizza zegt u? Dat is de pizzabeleving steeds opnieuw heruitvinden en verbeteren met de goedkeuring van alle pizzaliefhebbers en dit al 10 jaar lang. Dit betekent dat we u een uniek en uitmuntend pizzaconcept voorschotelen waarbij geen tijd, investering of moeite werd gespaard om uw zintuigen de lekkerste pizza-ervaring te doen beleven in al haar facetten."
Adres: Mechelsesteenweg 1, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: 037 555 111
Stad: Lier
Route: Mechelsesteenweg 1
Postcode: 2500


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 22:00
Dinsdag: 16:30 - 22:00
Woensdag: 11:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Kingslize Pizza lier Menu, Kingslize Pizza Mechelen, Kingslize Pizza Halal, Kingslize korting, Kingslize Pizza Aalst, Kingslize Pizza antwerpen, Kingslize Pizza grootte, Kingslize Pizza wilrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baja Sardinia Baja Sardinia 507 meter Heerlijk Italiaans eten.. De pizza is de beste van de streek.
Domino's Pizza Lier Domino's Pizza Lier 568 meter Heel vuil en dit ondanks een kalme avond. Wc's niet gepoetst, vloeren vuil,... Bancon...
Pizza Franca Pizza Franca 631 meter Zeer vriendelijke bediening! Zeer lekker gegeten, de lookbroodjes waren top, pizza ze...
Pizza Hut Pizza Hut 1 km Daar eet ik nooit meer. We waren met 10 personen aangekomen OP RESERVERING om 18:30u ...
Recensies
Voor mijn verjaardag op 2 augustus hebben wij 13 pizza’s laten leveren. Kingsize… Wat een vriendelijke jongeman aan de telefoon, zo behulpzaam. Wauw. Daarna werden de pizza’s bezorgd… Alle gasten mezelf erbij geteld natuurlijk waren het erover eens… Wat een smaak, krokant maar toch sappig en nog heerlijk warm ook. Eeeeeen stipt op tijd, het uur dat ik ‘s middags gevraagd had aan de telefoon, wat een pluspunt! Pizzabezorger weer een mega vriendelijke, beleefde jongen. Wat een service… op alle vlakken! Een dikke 10/10!! Doe zo voort jongens!! Tot heel gauw!!!
Pestorella brushetta besteld samen met Scampizza en pasta bolognese. De smaak was echt verrukkelijk, proeft zeker dagverse producten en correct op tijd geleverd! Pestorella’s waren van restaurant kwaliteit, zeer aangenaam verrast door Kingslize Pizza Lier!
Super lekkere pizza's en heel vriendelijke mensen! Zeker en vast een aanrader! Als je pizza bestelt zit er zelfs een nat doekje bij om je handen te wassen en een lekker muntje voor na de pizza :
We hadden hier heel laat besteld en nog steeds was de service top! Ik kan het alleen maar aanraden, ook lekker pizza.
Heerlijke pizza’s en pasta’s. Wij bestellen hier vaak en het is nog altijd zoals de eerste keer overheerlijk dus! Heel vriendelijke en snelle service. Zeker een aanrader!
Juist mijn bestelling ontvangen. Het werd optijd geleverd, en de bezorger was ook heel vriendelijk. Pizza zit er heel goed uit, nog best luxueus voor de prijs die je betaald. Zeer classy doos ook, met een compartiment met een handdoekje, zakje spicy olie en een pepermuntje Heel tevreden!
De pizza's waren zeer lekker, en een snelle levering! Vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar en een echte aanrader.
Heel lieve man aan de balie! We hebben zelfs gratis drank gekregen en een dessert, de pizza’s zijn ook super lekker! Dankjewel!
Super snel geleverd pizzas zijn super lekker. + punt voor dozen
Heerlijke pasta’s en zeer snelle service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid