facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kingsberry - Digital Marketing Agency - Reclamebureau

Info

Een full service online communicatie bureau, dat is wat we zijn. Van A tot Z bouwen we de digitale aanwezigheid van uw bedrijf uit.

Geschiedenis

Een full service online communicatie bureau, dat is wat we zijn. Van A tot Z bouwen we de digitale aanwezigheid van uw bedrijf uit.



"Uw partner in de digitale wereldKingsberry is een full-service online marketingbureau. Wij helpen bedrijven aan "meer". Waar veel online marketingbureau's stoppen, gaan wij verder.We starten met 'meer zichtbaarheid' maar waarom onze klanten vervolgens ook blijven, is dankzij volgende resultaten: meer leads, meer verkoop en meer sollicitanten door de juiste boodschap en een gerichte inzet van middelen."
Adres: Moerbroek 28, 2270 Herenthout
Telefoonnummer: 03 294 64 56
Stad: Herenthout
Route: Moerbroek 28
Postcode: 2270


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:45
Dinsdag: 09:00 - 17:45
Woensdag: 09:00 - 17:45
Donderdag: 09:00 - 17:45
Vrijdag: 09:00 - 17:45


op zoek naar gerelateerd: Kingsberry blog
Recensies
Vandaag heb ik met trots de Mailchimp-opleiding afgerond bij Kingsberry! Het was een geweldige ervaring waar ik veel heb geleerd over e-mailmarketing en hoe de online aanwezigheid van mijn klanten kan verbeteren. Bedankt aan Yorne van Kingsberry voor zijn deskundige begeleiding! Ik kijk ernaar uit om mijn verworven kennis toe te passen en te werken aan het succes van e-mailmarketingcampagnes!
Zeer productieve samenwerking: ze weten perfect hoe de juiste doelgroepen te bereiken en hebben een ruime kennis van alle mogelijke online marketing kanalen. Absolute aanrader!
Ik heb me nooit ingeschreven voor de nieuwsbrief van deze rakkers — ik had er zelfs nog nooit van gehoord — maar sinds een tijd krijg ik ongelooflijk veel spam van een of andere Ariane, met reclame voor allerlei opleidingen die me helemaal niet interesseren. Een mens zou toch verwachten dat een marketingbureau snapt dat permission marketing tegenwoordig de norm is...
Bijzonder tevreden over de diensten van Kingsberry. Het all-in concept zorgt voor een volledige ontzorging van alle marketing kanalen. Bovendien zorgt een goede rapportage voor een goed overzicht van de resultaten.
Geen constructieve samenwerking.
Kwaliteitsvolle afwerking voor diverse reclames
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid