facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor King Power at Den Dreef Stadion

Adres: Kardinaal Mercierlaan 46 , Leuven 3001, BE
Telefoonnummer: 016 22 85 08
Stad: Leuven
Route: Kardinaal Mercierlaan 46
Postcode: 3001



op zoek naar gerelateerd: OHL Stadion plattegrond, Den Dreef capaciteit, Den dreef geplande evenementen, King Power Stadium, Stadion OHL, OH Leuven, Uitvak Leuven, OHL stadion parking
Recensies
Ik was hier voor een vergadering, dus niet om een match te zien. De vergadering was in de kantine. Her was allemaal best ok, er was koffie/thee etc, frisdrank, vier en chips. Geen chocolade echter. Alles wat je in een voetbalkantine zou verwachten min of meer. Nadien was er een rondleiding door het stadium. Op zich niet zo bijzonder voor iemand die niet met voetbal bezig is, laat staan Oud-Heverlee Leuven. Er werd gewichtig gedaan over alles door de gids maar dat moet je met een korreltje zout nemen dus.
Niets slecht te zeggen over dit stadium. Modern, verzorgd, sfeervol... Vaak krijg he ook gratis pintjes.
Vandaag OHL tegen Westerlo 2-0. Leuke match, maar opvallend is de echt gemoedelijke sfeer. En da grasmat is echt mooi.
Voetbalstadium waarbij je zeer kort tegen het veld de match kan volgen.
Ondanks de ijskoude temperatuur was er een supersfeer tijdens de match van de dames van OHL tegen Brugge. En de lach van de plusdochter die enkele handtekeningen heeft kunnen scoren was onbetaalbaar ! Om het met haar woorden te zeggen : "Best day ever" Dankuwel dames !
Deze keer het genoegen gehad om als VIP de match te volgen. Eten was zeer lekker, de wijn was een perfecte match met het eten.
Leuk, gezellig stadium. Moeilijk te bereiken met de auto.
Leuke mensen, fijn onthaal!
Heel mooi en proper stadion. Helaas geen parkeermogelijkheid... Thuissupporters en bezoekers moeten samen op 1 parking???
Wijs uitvak, dicht op het veld en goeie sfeer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid