facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinesitherapie Sophie Milde

Kinesitherapie Sophie Milde

Info

Algemene kinesitherapie - sportrevalidatie - manuele therapie - myofasciale kinesitherapie - dry needling - taping



"Wij zijn een ervaren praktijk voor kinesitherapie te Eppegem. Wij behandelen elke patiënt individueel en streven naar een optimale en snelle revalidatie. Bij ons kan u terecht voor algemene kinesitherapie, sportrevalidatie, manuele therapie, myofasciale therapie, dry needling, temporomandibulaire kinesitherapie en handrevalidatie. Voor meer info kan u terecht op onze website."
Adres: Brusselsesteenweg 350, 1980 Eppegem, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0496482190
Stad: Eppegem
Route: Brusselsesteenweg 350
Postcode: 1980


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Den Eikbos Den Eikbos 1 km ‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden’ Allen Babs, Fiston en Charlie zeggen op é...
Recensies
Een week voor mijn geplande marathon had ik ontzettend veel pijn aan mijn heup. Uit ervaring met anders kinesisten weet ik dat het vrij lang kan duren om dit los gemasseerd te krijgen. Na een telefonisch gesprek kon ik snel terecht voor dry needling en was ik binnen enkele dagen verlost van de pijn. De marathon heb ik ook pijnvrij kunnen lopen. Ik kreeg tijdens mijn behandeling ook enkele tips over hoe ik deze heup blessure naar de toekomst kan vermijden. Zeker een aanrader en een dikke pluim!
Al 9 sessies gehad. Zeer goede individuele begeleiding bij Sophie. Vriendelijk, bekwaam en altijd stipt.
Sophie is zeer professioneel. Ik ben snel geholpen geweest en heb duidelijke oefeningen gekregen om thuis mee aan de slag te gaan.
Professionele begeleiding, veel ervaring met sporters.
Moderne praktijk met professionele begeleiding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid