facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinesitherapie Diestbrug - Erps-Kwerps

Kinesitherapie Diestbrug - Erps-Kwerps

Info

Kinesitherapie Diestbrug, gelegen te Erps-Kwerps (Kortenberg), staat garant voor een individuele aanpak waarbij de patiënt centraal staat.



"Kinesitherapie Diestbrug, gelegen te Erps-Kwerps Kortenberg, staat garant voor een individuele aanpak waarbij de patiënt centraal staat en actief meewerkt aan het herstel. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van de fysieke klachten. Hierbij worden niet enkel de symptomen behandeld, maar wordt de patiënt via een waaier aan behandelingstechnieken optimaal ondersteund in het herstelproces.Op afspraak: 0498 23 73 24."
Adres: Diestbrugstraat 88, 3071 Erps-Kwerps
Telefoonnummer: 0498237324
Stad: Erps-Kwerps
Route: Diestbrugstraat 88
Postcode: 3071


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 21:00
Dinsdag: 07:30 - 21:00
Woensdag: 07:30 - 21:00
Donderdag: 07:30 - 21:00
Vrijdag: 07:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Kinesist Everberg, Kine website, Kine Kortenberg
Recensies
Alexander is een uitstekende kinesist ! Legt alles goed uit in zijn behandelingen. Mijn achillespees was gescheurd en nu ben ik volledig terug in orde na een lange revalidatie. Ik voel geen pijn meer en heb terug de volledige kracht. Thanks Alexander !!!
Alexander zorgt voor een behandeling aangepast aan mijn noden waarbij hij je ook leert je pijn zelf aan te pakken. Door deze hulp kan ik doelen behalen, die ik niet meer had verwacht. Daarnaast biedt Alexander een luisterend oor en steun wanneer nodig. Ik ben erg dankbaar voor deze professionele hulp.
Alexander is een vriendelijke, behulpzame en geduldige kinesist. Hij legt altijd zijn behandelingen en acties goed uit. Mijn dochter had haar elleboog gebroken en kon deze na de gipsperiode niet meer strekken, alleen in een hoek van 90 graden. De dokters dachten niet dat ze haar arm nog volledig zou kunnen strekken, maar na een intensieve behandeling door Alexander op een kindvriendelijke manier, kan mijn dochter haar arm weer volledig plooien en strekken. Ikzelf ben ook in behandeling voor de rug en bekken en hij kan me telkens weer deblokkeren en me met minder pijn naar huis sturen na een goede deugddoende massage, Dus zeker een aanrader!!!!!
Hij neemt de tijd om te luisteren en kijken wat er scheelt om zo aandachtig een goede behandeling te kunnen toepassen. Motiverend en aanmoedigend, positief ingesteld, maar ook een luisterend oor op de moeilijkere momenten.
Alexander neemt zijn tijd, laat je snel op je gemak voelen en behandelt je met de beste zorgen. Top kine.
Een zorgzame, goedlachse kinesist die zijn tijd voor je neemt en in overleg op zoek gaat naar de best mogelijke behandeling om je op korte én op lange termijn te helpen
Alexander was duidelijk goed op de hoogte van de uitgevoerde ingreep. Hij heeft mij perfect begeleid! Thanks!
Alexander is een super aangename en goede kinesist! Hij heeft me héél goed verder geholpen
Kei goeie kinesist die z'n vak goed verstaat en je op gespecialiseerde wijze vooruit helpt en de pijn vakkundig verlicht! Top kerel!
Ben je op zoek naar een individuele aanpak waarbij de patiënt centraal staat. Dan is dit 'the place to be'. Zeker een aanrader! A+++
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid