facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinesitherapie De Wever

Kinesitherapie De Wever

Info

Welkom bij kine De Wever,
algemene kine met specialisatie in pelvische reëducatie, pre- en postnatale revalidatie, manuele therapie en sportrevalidatie.

Adres: Kortrijksestraat 8a, 8860 Lendelede
Telefoonnummer: +32478137495
Stad: Lendelede
Route: Kortrijksestraat 8a
Postcode: 8860



op zoek naar gerelateerd: Kinesist Wever
Recensies
Gespreid over anderhalf jaar kwam ik 18 keer langs bij Liesbeth . Zeer goede inleiding om het probleem te situeren en behandelen en dank zij haar steeds aanmoedigende woorden werd de verbetering vrij snel merkbaar en zo heb ik een langdurig ongemak nu onder controle . Ik zou Liesbeth zeker aanraden .
Mooie praktijk, erg flexibel, snel plaats! Liesbeth is ook een heel aangenaam persoon. Je voelt je direct op je gemak bij haar! Een goede praktijk dat ik aan iedereen zou aanbevelen!
Ik kreeg een heel goede begeleiding voor mijn postnatale oefeningen. Ook kreeg ik heel wat tips die me veel geholpen hebben als nieuwe mama.
Een heel divers team qua specialiteiten, waardoor ik zowel voor nek- en rugklachten als voor mijn pre- en postnatale begeleiding de hulp kreeg die ik nodig had.
Top team ! Zeer professioneel en patiënt gericht. Een aanrader voor elk probleem!
Mooie moderne praktijk met goede infrastructuur. Vriendelijke en bekwame therapeuten.
Top begeleiding, moderne ruimtes en alles zeer proper. Aanrader!
Goed geholpen hier! Kan opnieuw sporten zoals voorheen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid