facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinesist Kunnen

Kinesist Kunnen

Info

Deze praktijk te Rotem, voor kinesitherapie, zoekt de juiste oefening voor de juiste persoon.



"Hoe kan ik u helpen?"
Adres: Veldsteeg 1, 3650 Rotem, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32475497290
Stad: Rotem
Route: Veldsteeg 1
Postcode: 3650


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Kinesist Rotem, Kinesist Dilsen-Stokkem, Toontje Kunnen, Kinesist Lanklaar, Kinesist Bloemendaal Dilsen
Recensies
Toontje is professioneel, gedreven en heeft aandacht voor je welzijn. Altijd open communicatie en geeft oefeningen op maat. Kan bovendien creatief en verrassend uit de hoek komen waardoor je met plezier beweegt / oefeningen doet. De PhysiApp hielp mij thuis oefeningen uit te voeren en kon ik ook gebruiken om even een terugkoppeling of extra info te vragen én te krijgen. Dankzij Toontje ben ik begonnen met lopen en beleef ik er ook nog plezier aan. Dankzij doelgerichte oefeningen en zijn aanmoediging / sturing om meer te bewegen, is mijn heupprobleem van de baan geveegd of gelopen?. Keep up the good work an keep inspiring people. Een hartelijke “dank je wel” voor alles!
Toontje is een heel ervaren kinesist.Hij is altijd blij en behandelt zijn klanten respectvol. Zeker een aanrader om naar toe te komen. Groeten Mauro Verstraeten
Na een traject met aanhoudende schouderproblemen bij Toontje terecht gekomen. Hij wist onmiddellijk van aanpakken, deed enkele testen en stelde zo een oefenprogramma op. Nu 10x later ben ik van mijn pijn verlost, waarvoor dank! Je humor en positieve feedback stimuleerde me om steeds weer vol te houden en verder te oefenen. Er is altijd een aangename sfeer waarbij je jezelf op je gemak voelt! Ik zou hem aan iedereen adviseren :
Heel professioneel, zeer goede begeleiding en uitleg. Toontje comuniceert heel duidelijk en geeft heel veel aandacht aan wat ik als patiënt voel en ervaar. Er heerst een aangename sfeer , iedereen doet zijn best en Toontje geeft altijd een duwtje extra. Ik ben dankbaar dat ik in goede handen ben.
Vanaf het begin altijd goede ervaring gehad met Toontje. Hij luistert naar zijn patiënten en zoekt samen naar een gepast werkschema. Staat klaar met tips, en zoekt ook naar nieuwe manieren om je uit te dagen. Altijd vriendelijk, tegen jong en oud. Top-kinesist!!
Geweldige Kinesist, die samen met patient zoekt naar optimaal resultaat. Toontje weet je geweldig te motiveren, en heeft altijd een luisterend oor. echt een aanrader
Zeer professioneel behandeld, met toch een zeer vriendelijke en respectvolle aanpak. Ik heb geen klachten meer naar lange tijd rondgelopen te hebben met pijn.
Geweldige jonge kinesist met een passie voor zijn vak en zijn patiënten. Een echte aanrader!
De eerste kinesist die echt een persoonlijke aanpak had ! eerst zocht naar de oorzaaken. En daarna een geschikt plan opstelde dat effectief helpt. Na een paar maanden al een enorme verbetering! Deze man verdient een standbeeld.
Klantvriendelijk, rustig, goede uitleg, professioneel. Zeer tevreden over behandeling, bejegening en resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid