facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinesist Frank Wezenbeek

"The Way to RecoverAlgemene kinesitherapieSportkinesitherapieSportspecifieke revalidatieManuele therapie"
Adres: Merelbekestraat 21, 9090 Melle
Telefoonnummer: 09/232 58 80
Stad: Melle
Route: Merelbekestraat 21
Postcode: 9090


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Revamelle Revamelle 555 meter Welkom op de facebookpagina van het paramedisch- en sportcentrum Revamelle. In ons ce...
Kinesitherapie De Witte Kinesitherapie De Witte 555 meter Goede kiné, ga er al sinds het begin en steeds tevreden! Leert steeds nieuwe techniek...
Recensies
Professionele praktijk die samen met patiënt toewerkt naar een snel en blijvend herstel. Dit door manuele therapie te gaan combineren met fysieke oefeningen op de nieuwste toestellen. In mijn geval na een sporttrauma alsook na een voorstekruisband operatie. Dit zorgde ervoor dat ik met de juiste ondersteuning snel terug dagelijkse activiteiten kon hernemen en pijnvrij opnieuw kon wandelen. Zeker een aanrader voor wie goede begeleiding wil doorheen zijn revalidatietraject. De focus ligt hier bij de patiënt en zijn individuele noden, en niet enkel bij patiënten die topsport beoefenen. Heel erg vriendelijke kinesisten, die weten waarmee ze bezig zijn, dit straalt een enorm vertrouwen uit! De 5 sterren zijn het hier meer dan waard!
Sterk team waar je kan revalideren in de beste omstandigheden: een aangename en stimulerende omgeving. Na vele pogingen finaal verlost van aanhoudende scheenbeenvliesontsteking door de nauwe opvolging van de verschillende kinesisten.
Mooie praktijk maar idd als je geen topsporter bent best naar een andere Kinesist gaan. Intake onprofessioneel. Ruimte voor intake was niet vrij, Kinesist had geen papier noch balpen, noteerde persoonlijke medische gegevens in zijn privé iPhone. Voorschrift werd niet gevolgd. Alleen maar losmaken van lidmaat. Voorgeschreven toestel door Professor UZ Gent hadden ze niet terwijl telefonisch ze wél bevestigd hadden - uiteindelijk bleken ze het wél te hebben maar stond op AA Gent moest zélf aangeven dat er ook lage frequentie stralen moesten gegeven worden én dan ook nog dat de RE zijde ook behandeld diende te worden. 15 minuten losmaken ve gewricht en 2x 10 minuten dat ik zelf Id gaten moest houden en zelf moest verwijderen én de plakkertjes terug op het folie moest kleven ? zelf moeten aangeven om ten minste een nieuwe handdoek op de behandelingstafel te leggen tafel werd niét ontsmet gewoon een nieuw papiertje erover duidelijk sporen vd voorganger te zien - hygiene -COVIDen zelfs niemand meer gezien. na de “ behandeling” thuisgekomen direct gebeld om behandeling stop te zetten en constructief feedback gegeven. De zaakvoerder zelf niet gezien heeft me nog gecontacteerd en zich geëxcuseerd zat blijkbaar in een meeting en toestel stond bij AA Gent voor een belangrijk tornooi/ Kinesist wist dat zelfs niet dat ze dat toestel hadden laat staan dat het bij Aa Gent stond maar daar heb ik geen boodschap aan. Interesseer me niet of er een belangrijk tornooi is of niet. Ik wil goed behandeld worden op alle vlak en als niet topsporter is/ was dat zeker niet het geval.
Sterk team van kinesisten die je er terug bovenop helpen met verschillende therapieën en oefeningen. Je leert trouwens oefeningen die je ook makkelijk thuis kan doen, zodat je revalidatie niet stopt bij het buitenwandelen van de praktijk. Gespecialiseerd in sportblessures maar iedereen kan er terecht.
Benjamin Decloedt en Kine- en Sportpraktijk Wezenbeek hielpen mij voor een knie-revalidatietraject met onder andere heel intensieve oefentherapie. De resultaten waren spectaculair. Ik was heel erg blij dat door deze therapie een operatie- tegen de oorspronkelijke verwachtingen in - nog kon vermeden worden. Ondanks de zware knieblessure, zitten we nu, na vier maand, weer helemaal op koers voor de uurrecordpoging van volgend jaar,
Zeer goede praktijk indien je een topsporter bent. Als gewone particulier blijf je hier beter weg. Ik had een kinesist die mij vertelde welke oefeningen ik diende uit te voeren, maar nooit controleerde of ik de oefeningen goed uitvoerde. Hun tijd wordt gespendeerd met mensen die een professioneel niveau nodig hebben. Van het uur dat aangerekend wordt, kreeg ik slechts een halfuur 1-1 begeleiding massage. Ik ben veranderd van kinesist, waar ik wel deze begeleiding vond.
Ik heb een uitstekende revalidatie gehad aan de knie in praktijk Wezenbeek. Er heerst een zeer positieve sfeer die enorm helpt bij het maandenlange traject. Frank kan ook vertrouwen op zijn top-team van kinesisten. Absolute aanrader!
Beste kine praktijk van Gent en verre omstreken. Sporter zowel als minder sportieve patiënt zoals ik: je wordt heel professioneel en uiterst kundig behandeld. Top op alle vlakken!
Na lang problemen te hebben gehad met elleboog werkletsel ben ik dankzij Kine Wezenbeek eindelijk van mijn klachten verlost. Er werd echt naar mij geluisterd en een zeer goed herstelprogramma opgesteld. Als zelfstandige is het cruciaal dat ik mijn beroep zonder pijn kan uitoefenen, dus ik ben ze zéér dankbaar!
Stuk voor stuk kinesisten met veel kwaliteiten. Er hangt een leuke sfeer, wat het toch iets makkelijker maakt om je oefeningen te doen. Voor mij dé plaats om te revalideren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid