facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinepraktijk Gooik

Kinepraktijk Gooik

Info

Welkom bij Kinepraktijk Gooik!
Pieter Van Den Bossche: 0472313407
Sanne Van Cutsem: 0479696360

Terlostraat 51
1755 Gooik



Geschiedenis

Kinepraktijk Gooik tracht voor iedere patiënt een behandeling op maat te maken.
Dit wil zeggen, een behandeling die vertrekt vanuit de vraag en noden van de patiënt, aangevuld met onze kennis, inzichten en ervaring.

Dankzij onze verschillende specialisaties en interessegebieden kunnen wij een ruim aanbod geven van verscheidene behandelingen voor verscheidene problemen aan het lichaam.



"Kinepraktijk Gooik is bestaat uit 2 kinesisten met elk een passie binnen hun specialisatiedomeinen.Doordat iedere therapeut zijn eigen specialisaties heeft en zich geregeld bijschoolt met de laatste nieuwe technieken kunnen wij volgende specialisaties aanbieden:- Manuele therapie- Ademhalingstherapie respiratoire kinesitherapie met ondersteuning van o.a. intrapulmonaire percussie ventilatie IPV- Oedeemtherapie / Lymfedrainage- Cardiale revalidatie- Pre- en postnatale kinesitherapie- Neurorevalidatie- Shockwave ESWT- Orthopedische revalidatie- SportletselsJe kan ons vinden te Terlostraat 51 , 1755 GooikEr is ruime parking en de bus stopt aan de overkant bushalte Steenberg.Graag helpen wij jou graag verder!"
Adres: Terlostraat, 51, 1755 Gooik
Telefoonnummer: 0472313407
Stad: Gooik
Route: Terlostraat, 51
Postcode: 1755



op zoek naar gerelateerd: Mint Gooik, Kinesist Vollezele, Sanne Van Cutsem, Kine Oetingen, Groepslessen Gooik, Sport Gooik, Terlostraat Gooik, Personal coach Gooik
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinesitherapie Sofie Bourdinon Kinesitherapie Sofie Bourdinon 1 km Super behandeld geweest na mijn zwangerschap + toffe madam!
Recensies
Eerst en vooral wil ik kinepraktijk bedanken voor de afgelopen 3 jaar waar ik gemiddeld 3 x per week geweest ben. Pieter kent duidelijk zijn vak. Sinds ze vorig jaar overgeschakeld zijn dat ze mogen vragen wat ze willen is het niet meer betaalbaar voor de gewone werkmens. Het leven is voor iedereen duurder geworden, maar een zelfstandige die kunnen nog van alles in brengen in hun belastingen, wat een gewone werkmens niet kan. Als je een statuut hebt waar je meer van terug krijgt, verlies je nog meer. Dit is niet meer serieus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid