facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinepraktijk Educare

Kinepraktijk Educare

Geschiedenis

Educare is een praktijk voor kinesitherapie, revalidatie en preventie.



"Educare is een professionele en dynamische groepspraktijk voor kinesitherapie, revalidatie en preventie. Wij bieden jong of oud, topsporter of niet-sporter, een doelgerichte en persoonlijke begeleiding."
Adres: Paul Piperslaan 70, 3590 Diepenbeek
Telefoonnummer: 0474/ 27 79 62
Stad: Diepenbeek
Route: Paul Piperslaan 70
Postcode: 3590


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Kinesist Diepenbeek, Educare Bilzen, Kinesist Diepenbeek dautenstraat, Kinesist Genk, Kinesist in de buurt, Kine Kaatsbeek, Santhera, Katrien kinesist
Recensies
Goede hulp en geweldige sport adviezen. Ook helpen ze beter te zorgen voor je lichaam tijdens het sporten. Ik ga graag als ik blessure of sport tips nodig heb
5 jaar geleden werd ik zeer goed geholpen na een zware enkelbreuk. Nu heb ik weeral een zwaar letsel patellapees afgescheurd. Het was voor mij duidelijk terug naar Educare. Profesioneel team dat me weer goed op de been zal krijgen. Na een paar sessies maak ik al goede vorderingen.
Heb geen positieve ervaringen. Er werd mij aangeraden om vlak voor het lopen 5 krachtoefeningen 3 sets met 10 reps ieder te doen. Ben hierdoor geblesseerd geraakt. Aanvulling: ik kreeg nauwelijks feedback nav de loopanalyse van 100€ cash. De begeleiding die ik erna heb gekregen was niet op maat, maar eerder vrij generiek voor “lopers”. Ben binnen de maand geblesseerd geraakt dankzij deze “individuele” begeleiding en ben dat 5 weken later nog steeds. Ben zeer ontevreden.
Na een flinke spierscheur, kon ik na 9 beurten weer voluit tennissen. Heel vriendelijk team en top begeleiding. Ontzettend bedankt voor de goede en fijne begeleiding Jeroen Huygen. Als ik ooit weer gekwetst geraak zien jullie mij zeker terug.
Toppers ! Ze hebben me enkele maanden een loopbegeleiding gegeven, flexibel en met resultaat. Aanrader !
Top kine praktijk. Heel vriendelijk team. Uitdagende oefeningen. Jeroen luisterde altijd goed naar de pijnpunten die ik aangaf, hierop kreeg ik gerichte oefeningen. Ik kreeg ook een duidelijke uitleg over de reden van pijn. Zeer fijn om dit te weten en waar je naar toe werkt. Verschillende kennissen al bij Educare geweest en enkel positieve reacties.
Op aanraden van mijn sportarts doorverwezen naar Educare voor een bikefitting. Na een analyse van het probleem pijnlijke rechterknie en zadelpijn, opmeting en daarna aanpassing van zadel, stuurpen etc. terug naar huis met een zeer tevreden gevoel! Piet is uiterst professioneel maar je voelt je toch direct op je gemak. De dag nadien een uurtje terug gaan rijden en geen pijn aan de knie. Een beetje zadelpijn maar Piet zei dat het misschien raadzaam is een andere zadel uit te testen. Mijn broer was erbij en is ook terug helemaal enthousiast om te gaan rijden na maanden stilgelegen te hebben. Hij weet waar hij moet zijn voor een perfecte bikefitting :- Bedankt Piet!
Ten gevolge van chronische problemen heb ik al vaak beroep moeten doen op een kinesist. Mijn ervaring bij Educare leert me toch dat deze praktijk duidelijk het verschil maakt! Hier wordt zéér professioneel gewerkt. Je wordt degelijk onderzocht, krijgt individuele behandeling op maat, je wordt vriendelijk en respectvol bejegend, hebt een vaste therapeut. Naast de behandeling in de praktijk krijg je extra oefeningen mee en tips om thuis zo min mogelijk hinder te ondervinden van je beperkingen. Dank zij Educare is mijn activiteitenniveau naar een hoger peil gebracht waardoor mijn levenskwaliteit verbeterd is.
Zeer content, ikzelf volgden enkele sessies bij piet santermans. Hij was altijd super vriendelijk en gaf extra uitleg wat ik wel een pluspunt vind!
Bijzondere professionals, die je op maat en met zorg begeleiden! De sportsessies zijn gericht op je eigen doelen en met heel veel persoonlijke aanmoediging om je doel te bereiken. En als je moet revalideren na een kwetsuur is er geen betere kinesist te vinden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid