facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinepolis

"Kinepolis Brugge is een bioscoopcomplex met een uitgebreid zaal- en filmaanbod, uitgerust met innovatieve projectie-en geluidstechnieken. Daarnaast doet het dienst als een B2B evenementenlocatie en biedt het complex ook diverse mogelijkheden voor advertising.Kinepolis Bruges est un complexe de cinéma doté d’une vaste gamme de salles équipées de techniques innovantes en terme de projection et de son. En outre, il sert d'espace d’évènement et offre également diverses possibilités publicitaires."
Adres: Koning Albert I-laan 200 , Brugge 8200, BE
Telefoonnummer: 050 30 50 00
Stad: Brugge
Route: Koning Albert I-laan 200
Postcode: 8200



op zoek naar gerelateerd: kinepolis antwerpen, kinepolis den bosch, kinepolis utrecht, kinepolis schagen, kinepolis enschede, kinepolis hoofddorp, kinepolis almere, kinepolis breda
Recensies
Komen steeds naar hier, hebben 1 dichter maar zijden graag wat extra tot hier. De zalen zijn goed verzorgd, vriendelijk personeel.
1 van weinige IMAX-cinemas, met niet te evenaren beeld en geluid maar er hangt wel een prijskaartje aan... incl. eten en drank gezien eigen eten en drank niet toegestaan is - wat ook maar normaal is lijkt me Maar betalen voor gebruik van de WC's... en dat tegoed dat je krijgt in ruil voor je bezoek is te gebruiken bij de snackshops..., vanaf een minimumbedrag... .
Verzorgde bioscoop, maar de tarieven zijn nu toch wel wat overdreven geworden. 17€ voor een film die ik niet per se in de cinema wil zien, gaat er los over. Plus een snackje erbij en je bent 25€ kwijt. Op de duur ga ik alleen nog naar super grote blockbusters en de rest bekijk ik dan wel thuis.
Fijne bioscoop. Na de vele slechte reviews gelezen te hebben, was ik eerst wat sceptisch maar bij aankomst kwam ik er achter dat het reuze meeviel. Wc's zijn gratis te gebruiken, waren schoon en netjes. De bioscoop zaal was ook zeer netjes en schoon. Fijne stoelen en veel beenruimte. De versnaperingen zijn prijzig, zoals bij elke bioscoop. Daar zitten dan ook hun verdiensten in. Het was het makkelijk te vinden en hebben ze meer dan voldoende parkeergelegenheid die structureel goed in elkaar zit, met duidelijke wegwijzeringsborden. Kortom, een zeer positieve ervaring.
Deze kinepolis is verschrikkelijk vuil en was nochtans niet druk . Geen vriendelijke kassierster. Geen controle. Als je kinepolis Kortrijk vergelijkt met Brugge , dan krijgt Kortrijk 5 sterren . Zelf ng in Kinepolis Kortrijk gewerkt en tussen de films door werd de foyer en de shop opgeruimd. In Brugge doen ze dit duidelijk niet .
een prachtige cinema plaats voor rolstoelgebruikers en ook wc aangepast en zeker de moeite waard om te gaan voor film te bekijken
fantastische film, alleen het volume stond veel te luid
Zeer ruime gratis parking. Juist nog geen 4DX waarvoor we naar Antwerpen of Gent moeten, maar voor alle andere films waar ik geen 4DX wens is dit mijn favoriete kinepolis!
Gezelligheid Groot aanbod van knabbels en drankjes voor bij de film Je bent best om digitaal je tickets aan te kopen 8 zalen Grote parking Cafe aan zaal 8, om iets te drinken voor / na een film Laatste nieuwe films
Een ruime cinema met veel parking en makkelijk bereikbaar. Alles ligt steeds proper. Rijd hier graag wat langer voor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid