facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinepolis Brussel

Kinepolis Brussel
Adres: Eeuwfeestlaan 20, 1020 Brussel, België
Telefoonnummer: 02 474 26 00
Staat: Brussel
Stad: Brussel
Route: Eeuwfeestlaan
Huisnummer: 20
Postcode: 1020


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
UGC UGC 5 km Mensen waren vriendelijk, ik kon gewoon meteen naar de film. Is wel anders dan de kin...
Recensies
Een grote bioscoop gelegen op een vrij groot complex. IMAX, 4DX, Laser Ulta zijn beschikbaar in deze bioscoop. Met name IMAX-cinema verbetert de filmkwaliteit enorm. Er is ook een grote verscheidenheid aan eet- en drinkgelegenheden. Het enige probleem is dat ze je 20 minuten voor de film binnenlaten. Er is geen zitgelegenheid buiten en het kan zijn dat u moet opstaan. Dit is behoorlijk vervelend. Het zou geen slecht idee zijn om in ieder geval zitruimte te creëren in de wachtruimte!
dure prijzen, krakende stoelen, en het geluid kwam voor het grootste deel van de voorstelling slechts uit één geluidsbron. na weken van onbeantwoorde emails hebben we het bericht gekregen dat we geen aanspraak kunnen maken op een commerciële geste vanwege Kinepolis. na dertig jaar kom ik nooit meer terug.
Voor een quasi monopolie van een cinemacomplex in onze hoofdstad is dit eigenlijk wel een beetje een schande. De prijzen hoef ik niet te bespreken -iedereen weet dat een avond film kijken erg duur is- maar de hygiëne is hier steeds beneden alle peil.nnDeze avond plakte ik letterlijk aan de vloer in zaal 1, en mijn zolen zijn nog steeds plakkerig. Alle wc's waren vuil en stinkend. Tussen alle zetels en zetelrijen was chips en/of popcorn te zien. Bij vertrek aan het eind van de zaal had je niet eens sorteervuilbakken.nnDe medewerkers zijn steeds tweetalig en vriendelijk al zie je soms in hun ogen de tegenzin om daar te zijn maar ik hoop echt dat er eens een bende lustige poetsers losgelaten wordt.
Ongezellig complex. Koude temperatuur. Film begon 30 minuten te laat zonder enige vorm van info of communicatie pas na 2 maal het personeel aan de kassa te verwittigen kon de film starten .
Zaal 25 is geheel bovenin, de weg ernaartoe is best lang en stijl. Lift is enkel voor invalide personen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid