facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinepolis Brugge

Kinepolis Brugge
"Kinepolis Brugge is een bioscoopcomplex met een uitgebreid zaal- en filmaanbod, uitgerust met innovatieve projectie-en geluidstechnieken. Daarnaast doet het dienst als een B2B evenementenlocatie en biedt het complex ook diverse mogelijkheden voor advertising.Kinepolis Bruges est un complexe de cinéma doté d’une vaste gamme de salles équipées de techniques innovantes en terme de projection et de son. En outre, il sert d'espace d’évènement et offre également diverses possibilités publicitaires."
Adres: Koning Albert l-laan 200, 8200 Brugge
Telefoonnummer: 050 30 50 00
Stad: Brugge
Route: Koning Albert l-laan 200
Postcode: 8200



op zoek naar gerelateerd: kinepolis brugge prijs ticket, kinepolis programmatie, kinepolis brugge adres, kinepolis oostende, kinepolis brugge tickets online, kinepolis brugge cafe, kinepolis brugge openingstijden, kinepolis kortrijk
Recensies
Van kwaad naar erger eigenlijk. Is het nu echt een rage geworden onder de mensen om zoveel mogelijk met hun gsm bezig te zijn? Kan dit niet eens aangepakt worden? Want het is een zeer onaangenaam probleem.
Naar de avond voorstelling van Oppenheimer gaan kijken, tickets van 14€ vind ik duur maar het ergste van al is dat het geluid veel te luid staat, met professionele oordoppen met -28dB filters is het juist nog een aangenaam luisterniveau.
Ik rij graag nog geen 5 minuten extra naar Kinepolis Brugge dan naar Gent. Veel rustiger, leuker, gemakkelijk te bereiken en .... gratis parking. Nope in Gent zien ze me daar niet meer.
Prijzen zijn echt niet normaal, pauze na 45 minuten voor een film van nog geen 2u
Komen steeds naar hier, hebben 1 dichter maar zijden graag wat extra tot hier. De zalen zijn goed verzorgd, vriendelijk personeel.
1 van weinige IMAX-cinemas, met niet te evenaren beeld en geluid maar er hangt wel een prijskaartje aan... incl. eten en drank gezien eigen eten en drank niet toegestaan is - wat ook maar normaal is lijkt me Maar betalen voor gebruik van de WC's... en dat tegoed dat je krijgt in ruil voor je bezoek is te gebruiken bij de snackshops..., vanaf een minimumbedrag... .
Verzorgde bioscoop, maar de tarieven zijn nu toch wel wat overdreven geworden. 17€ voor een film die ik niet per se in de cinema wil zien, gaat er los over. Plus een snackje erbij en je bent 25€ kwijt. Op de duur ga ik alleen nog naar super grote blockbusters en de rest bekijk ik dan wel thuis.
Leuke omgeving, vriendelijk en behulpzaam personeel maar vooral gratis parking.
Deze kinepolis is verschrikkelijk vuil en was nochtans niet druk . Geen vriendelijke kassierster. Geen controle. Als je kinepolis Kortrijk vergelijkt met Brugge , dan krijgt Kortrijk 5 sterren . Zelf ng in Kinepolis Kortrijk gewerkt en tussen de films door werd de foyer en de shop opgeruimd. In Brugge doen ze dit duidelijk niet .
Heel goeie zetels. Weinig ruimte voor de benen. Snacks heel duur.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kinepolis Brugge.

Brugge bioscoop

openingstijden, locatie, vervoer. Koning Albert l-laan 200 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Kinepolis Brugge adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kinepolis Brugge. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kinepolis Brugge delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kuma Anime Film Festival Kuma Anime Film Festival 2 km Kuma Anime Film Festival staat volledig in het teken van de Anime Film. Kuma vindt pl...
Il Film Che Vorrei Il Film Che Vorrei 4 km Questa è una pagina per gli appassionati di cinema e sognatori, per dare voce e spazi...
PLATFORM PLATFORM 4 km Filmavonden XL
Cinema Moustache Cinema Moustache 4 km Cinema Moustache
Cinema Lumière Cinema Lumière 4 km Leuke ouderwetse bioscoop beleving. Helaas geen chips of popcorn te krijgen, maar gel...
De Republiek De Republiek 4 km Heel gezellige locatie, lekkere gerechten. Zeer vriendelijk personeel. We zaten buite...
Cine Liberty - cinema in hartje Brugge Zonder reclame Cine Liberty - cinema in hartje Brugge Zonde... 4 km Prachtige authentieke zaal. Ben er in vroeger enkele keren geweest voor het Razor Ree...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid