facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinepelt

Kinepelt

Info

Kinepelt, is een groepspraktijk kinesitherapie in het centrum van Neerpelt. Er werken 10 therapeuten met verschillende specialisaties.

Geschiedenis

Welkom op de pagina van Kinepelt, een dynamische groepspraktijk kinesitherapie in het centrum van Neerpelt.
Met 6 therapeuten die elk onderlegd zijn in verschillende specialisaties verloopt uw revalidatie, in welk domein dan ook, uiterst professioneel en met de nodige kennis en ervaring.
Of het nu gaat om bekkenbodemtraining of incontinentieproblematiek, manuele therapie, zwangerschapsbegeleiding, cardiale revalidatie of obesitastraining, lymfedrainage, neurologische revalidatie of sportkinesitherapie, Kinepelt heeft in elk van deze specialisaties minstens 1 onderlegd therapeut.
Door middel van verslagen proberen wij uw arts en/of specialist goed op de hoogte te houden van uw evolutie tijdens de revalidatie zodat er kort op de bal gespeeld kan worden.
Sinds september is Kinepelt ook begonnen met uitbreidingswerken. Zo voorzien wij weldra in 8 individuele behandelruimtes, 1 ruime oefenzaal, en een grote polyvalente ruimte.
Via deze pagina houden wij u op de hoogte van alles wat er zoal reilt en zeilt in Kinepelt.

Adres: Heerstraat 33, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: 011645853
Stad: Neerpelt
Route: Heerstraat 33
Postcode: 3910



op zoek naar gerelateerd: Kinesist Neerpelt boseind, Kinesist Pelt, Osteopaat Overpelt, Kinesist Lommel, Kinesist Sint-Huibrechts-Lille, Kine Lille, Medior Neerpelt, Osteopaat Neerpelt
Recensies
Topteam en topkinesisten!
Zeer tevreden van het resultaat - Nieuwe technieken - Top !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid