facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KineHajni

KineHajni

Info

Personalized Physiotherapy, Yoga, Perinatal Care in Brussels.
Individual and group sessions.

Adres: Avenue Paul Hymans 99, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
Telefoonnummer: +32 498 66 72 31
Stad: Woluwé-Saint-Lambert
Route: Avenue Paul Hymans 99
Postcode: 1200


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IL&C Titres-services IL&C Titres-services 422 meter IL&C vous propose des services d'aide ménagère. Un seul coup de fil et nous trouvons...
Jimmy's World Déco Jimmy's World Déco 470 meter Jeune société dynamique axée dans la Décoration & stand en événementiel.
Funérailles Lits Funérailles Lits 1 km Vertaald door Google Ik moest gebruik maken van uitvaartdiensten & uitvaartcentra...
Recensies
Hajni is een uitstekende professional en ik voelde me heel veilig bij haar. Ik had een consult met haar vanwege mijn beenblessure. Ze is erg geduldig en didactisch en deelde informatie die zelfs de orthopeed niet had gecommuniceerd. Dankzij haar kon ik op een meer rustige en bewuste manier herstellen. Ik waardeerde haar aanpak gebaseerd op natuurlijke genezing en respect voor de levensstijl van de patiënt. Heel erg bedankt Hajni!
Hajni is een uitstekende professional, met gedetailleerde aandacht voor elk probleem. Ik ken haar nu al meer dan een decennium en haar ervaring is altijd zeer nuttig geweest bij het ondersteunen van chronische rugklachten en bij het oplossen van blessuregerelateerde problemen. Ik zou haar ook sterk aanbevelen voor perinatale oefeningen.
Ik raad Hajni ten zeerste aan voor prenatale en postpartum kine. Behalve dat ze professioneel was, waardeerde ik haar geduld in die zeer gevoelige tijd van haar leven. Haar passie voor het onderwerp maakte onze sessies tot een geweldige ervaring. Ik zou haar opnieuw als mijn kine kiezen.
Ik ging beide keren naar kinehajni toen ik mijn dochters had. Ze hielp me om me voor te bereiden op de bevalling en fit te blijven en ook met postnataal herstel. Het was de beste beslissing, ik ben haar eeuwig dankbaar voor haar professionele en zorgzame houding. Ik kan haar praktijk alleen maar aanraden, ze is door de jaren heen een bron van inspiratie en steun gebleven bij allerlei fysieke en mentale uitdagingen die het moederschap vaak met zich meebrengt.
Ik kan Hajni aanbevelen wanneer je een kine nodig hebt. Haar aanpak is gepersonaliseerd op jouw conditie, de oefeningen zijn zeer effectief, makkelijk te leren en te onthouden en bovendien gevarieerd. Ze biedt ook verschillende online diensten aan voor haar klanten, indien nodig.
Zeer goed ontworpen persoonlijke trainingen van een professionele kinesist, met een altijd vernieuwend, gediversifieerd portfolio. Hajni combineert ook heel goed fysieke oefeningen met spirituele ondersteuning.
In januari van dit jaar werd Hajni aanbevolen nadat bij haar een hernia was vastgesteld. Ik had veel pijn, ik nam sterke pijnstillers omdat de hernia op een zenuw drukte, die ontstoken raakte. Het was moeilijk voor mij om te lopen, zitten, liggen en ik heb maar een half uur niet geslapen. Voor het eerst liet hij me de lichaamshoudingen zien wanneer ik mijn ruggengraat niet belast en kan ontspannen. Het werkte en ik wist dat ik op de goede plek zat. Hij heeft me in een half jaar weer op de been gekregen en op basis van het controleonderzoek is mijn toestand zo verbeterd dat er geen operatie nodig is. Hij was geduldig met mij toen ik ongeduldig was met mezelf. Hij moedigde me aan als ik moe was en hielp me mentaal deze moeilijke situatie te verwerken. Ik heb veel aan hem te danken.
Schitterende kine die zorg combineert met haar kennis van yoga, specifieke pre- en postnatale oefeningen. Leuke studio erg schoon.
Ik beveel Hajni ten zeerste aan, ik ken haar nu al een paar jaar. Ze is zeer attent, behulpzaam en professioneel.
De perfecte kine - betrouwbaar, competent en effectief! Hajni volledig aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid