facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinecare Zele

Kinecare Zele

Info

Binnen onze praktijk behandelen wij een ruime waaier aan klachten: rug- en nekklachten, sportblessures, revalidatie na operatie, overbelasting van spieren en pezen,... U staat als patiënt centraal, en samen zoeken we naar de best mogelijke oplossing!



"Voorlopig is onze praktijk gesloten tem 5 april 2020 owv de coronacrisis. Bij hoogdringendheid mag je steeds contact opnemen, we bekijken elke situatie apart!Groepspraktijk voor manuele therapie, kinesitherapie en sportrevalidatie.Professionele behandeling van uw klachten en persoonlijke begeleiding tijdens uw revalidatie: op basis van een vraaggesprek, beschikbare medische gegevens en een klinisch functieonderzoek stellen wij een behandeling en oefenschema op in samenspraak met uzelf. We sturen we bij waar nodig en volgen u persoonlijk op om het best mogelijke resultaat te bereiken!"
Adres: Elststraat 64, 9240 Zele
Telefoonnummer: 0485761148
Stad: Zele
Route: Elststraat 64
Postcode: 9240


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid