facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kine Lab. Lier

Info

Welkom bij Kine Lab. Lier!
Een kine-praktijk voor begeleiding van sportletsels, post-operatieve revalidatie en manuele therapie.
Waarbij tijdens het herstelproces een persoonlijke aanpak op maat van de patiënt en actieve revalidatie centraal staan.



"Welkom bij Kine Lab. Lier!Een kine-praktijk voor begeleiding van sportletsels, post-operatieve revalidatie en manuele therapie.Waarbij tijdens het herstelproces een persoonlijke begeleiding, actieve revalidatie en een prestatiegerichte aanpak centraal staan."
Adres: Predikherenlaan 92 bus 1, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: +3233378985
Stad: Lier
Route: Predikherenlaan 92 bus 1
Postcode: 2500


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Kinesist Lier Antwerpsesteenweg, Kinesisten in Lier, Kiné Lier berlarij, Kinesist De Mulder Lier, Dry needling Lier, Geconventioneerde kinesist Lier, Fysiotherapeut Lier, Vredelaan Lier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kiné Lier Kiné Lier 1 km Kiné Lier is een groepspraktijk voor kinesitherapie met diverse specialisaties. Een g...
PAREL PAREL 1 km Vriendelijke mensen en super behandeling. Voornamelijk de jonge juffrouw die net bego...
Kinepraktijk Therapeuticum Dierckx Kinepraktijk Therapeuticum Dierckx 1 km Na 5weken terug bijna normaal trappen lopen na prothese met voorgaande complicaties ....
Recensies
Na een chirurgische ingreep aan mijn linkerknie reconstructie voorste kruisband + hechting meniscus, gescheurd tijdens zaalvoetbal, ben ik terechtgekomen bij Kine lab. Lier. Bijna een jaar lang ben ik hier geweest om te revalideren en heb er nooit tegenop gekeken om er naartoe te gaan. Gedurende de hele periode was er duidelijke progressie zichtbaar. Eventuele twijfels bij bepaalde bewegingen of kleine pijntjes werden direct aangepakt. Ondanks de vele sessies, was geen enkele van deze hetzelfde qua oefeningen. De heren zijn ook altijd bereikbaar voor vragen. Ik zou Kine lab. Lier zeker aanraden bij familie en kennissen. Gilles en Maarten zijn zeer toffe, jonge kinesisten die weten waar ze mee bezig zijn en voor wie de patiënt centraal staat!
Ik heb langdurig last gehad van chronische polsproblemen. Teveel belasting van de pols, onder andere door teveel bureauwerk. De keuze was eenvoudig: opereren of een goeie kinesist vinden die hiermee aan de slag kon. Na een aantal weken revalideren doe ik nog steeds hetzelfde werk, maar dan wel pijnvrij. Bovendien ben ik me dankzij Kine Lab. Lier meer bewust hoe ik dergelijke blessure in de toekomst kan vermijden. Ze kijken dus verder dan enkel het probleem op zich, maar ook hoe het achteraf verder moet. Op voorhand kan je moeilijk inschatten of je een goeie kinesist aan de hand hebt, of die wel de juiste kwalificaties heeft, over genoeg expertise voor jouw probleem beschikt, … maar het werd vrij snel duidelijk dat dat hier wel écht het geval is. Gilles en Maarten zijn niet enkel goed in wat ze doen, het zijn ook toffe kerels waar je je bij op je gemak voelt. We zijn na de laatste revalidatiesessie letterlijk 'er nog ene gaan drinken'. Aanrader dus!
Super begeleiding, iedere week andere oefenstof zodat het alles behalve eentonig was. Oefeningen op maat, maar zeker met de nodige uitdaging. Vaak mijn eigen grenzen moeten aftoetsen, maar de kiné voelde dat ik dit kon, gaf me vertrouwen en het lukte welliswaar. Als student kiné een zeer goed, uitgebreide én verstaanbare uitleg gekregen zodat ik precies wist waaraan en waaraf. Dikke merci mannen, jullie en mijn knie nu ook terug zijn geweldig :
Kine Lab Lier is een fantastisch team. Ik kan hen zeker aanraden aan iedereen. Oefeningen op maat! Zeer goede opvolging en ze doen er alles aan om je zo snel mogelijk verder te helpen. Bedankt Gilles voor alles. Een zeer tevreden patiënt! Mijne nek en schouders waren u zeer dankbaar!
Op 28 september 2020 heb ik een operatie gehad van een totale heupprothese aan de rechter kant , daarna moest ik naar de Kine. Deze revalidatie ben ik dan begonnen bij Kine Lab Lier en ben ik heel tevreden met het resultaat dat ik al behaald heb . Zo mag ik vandaag terug starten met werken , dus ik zou zeggen bent u op zoek naar een goede kine dan ben je zeker bij Kine Lab Lier aan het goede adres . Zeer goede begeleiding en opvolging bij de revalidatie !
Voor iedereen die kine nodig heeft een aanrader! Als kinesisten weten waar ze mee bezig zijn is herstel van de patiënt dichtbij. Bedankt voor de goeie zorgen.
Kei goeie kiné. Leuke variërende oefeningen. Super nette opvolging en Gilles en Maarten zijn ook gewoon twee kei toffe gasten.
Goede behandeling gehad en opvolging voor mijn hernia van Maarten. Leuke oefeningen voor thuis en geweldig resultaat. Dikke aanrader!!!
Maarten was heel vriendelijk, professioneel en heeft mijn schouderprobleem opgelost. Aan te raden!
Super kine. Ze weten waar ze mee bezig zijn. Geven goede oefeningen...Ik kan ze alleen maar aanraden. Thx voor de goede zorg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid