facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kine Kaai

Adres: Sint-Michielstraat 5, Antwerpen
Telefoonnummer: 032329144
Stad: Antwerp
Route: Sint-Michielstraat 5



op zoek naar gerelateerd: Kinesist Antwerpen 2018, Kine Antwerpen, Improve Kine, Kinesitherapie Antwerpen Zuid, Magnus kinesitherapie Antwerpen, Kinesist lymfedrainage Antwerpen, Proactive kine, Prenatale kine Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Suy Praktijk Suy 2 km IK BEN ZEER TEVREDEN OVER MIJN KINE BEHANDELING BIJ PRAKTIJK SUY DOOR NIKOLAY. HIJ IS...
Praktijk de Boomgaard Praktijk de Boomgaard 3 km zeer fijn geholpen, vriendelijk en professioneel. Kinesist Stephen gaf ook tips mee w...
Recensies
Ik ben 7 maanden ‘vaste klant’ geweest bij Eva van Kinekaai. Altijd hartelijk en vriendelijk ontvangen geweest met een aangename behandeling. Eva is een enthousiaste, vriendelijke en zorgzame kinesiste! Je voelt je er gewoon ‘thuis’! Ze voelt je perfect aan. Een echte aanrader voor mensen die een bekwame, zorgzame, begane en dus vriendelijke kinesist nodig hebben!
Zeer professionele en moderne kinepraktijk in hartje Antwerpen, ook hangt er altijd een aangename sfeer. Laurens is top en besteedt veel tijd en aandacht aan zijn patiënten.
Ikzelf heb pre- en postnatale kiné gedaan bij Eva en daar ben ik ontzettend blij mee! Super bekwaam, professioneel en ontzettend vriendelijk; je voelt je er meteen op je gemak. Een absolute aanrader! Mijn man is hier eveneens voor zijn plotse rugklachten geweest en hij was ook zeer blij met de hulp van dit topteam waardoor het heel snel verholpen was. Bedankt!
Een fijne, bekwame en professionele kinesistenpraktijk! Ik kom er al jaren voor chronische rug en schouderklachten en wordt altijd goed geholpen. Bij vragen of andere klachten wordt de behandeling aangepast naar wat ik op dat moment nodig heb.
Vriendelijk, professioneel en flexibel! Momenteel een reeks prenatale kiné gehad: elke week bekeken we waar ik behoefte aan had en waar de nadruk op werd gelegd. Ik ga zéker terug voor de postnatale kiné!
Eva is een super kinesiste! Ik ga mijn wekelijkse sessies echt wel missen! Je wordt daar elke keer zeer warm ontvangen. Dan had ik nog geluk om mijn oefeningen met een zeer tof meisje te kunnen doen, het was niet anders dan plezier maken! Goeie oefeningen! Ik heb elke keer mijn dochtertje kunnen meenemen. Er is een plekje voor een buggy. Er is ook een wipstoeltje aanwezig waar we ook gebruik van konden maken. Kort en bondig: zeker een aanrader!
Top kinesiste Amber levert uitstekend werk! Altijd goed gehumeurd en een leuke babbel. Je wordt snel op je gemak gesteld en merkt echt resultaat! Top!!
Zoals veel mama's stelde ik de postnatale kine maar uit. Je nieuwe leven vergt zoveel van je dat je écht geen zin hebt om ook nog eens naar de kinesist te gaan. Toch zette ik de stap om naar Kinekaai te gaan en wat ben ik daar blij om! Je voelt onmiddellijk dat Eva weet waar ze mee bezig is. Ze is zeer professioneel, maar naast dat kan je ook even babbelen over het moederschap. Gaat het even wat minder dan ze zal ze je zeker geruststellen en vertellen over haar eigen ervaring. Je krijgt gegarandeerd energie na een halfuurtje postnatale kine in Kinekaai. Dus niet twijfelen, gewoon doen. Oh ja, ze heeft ook een wipper klaarstaan zodat je baby op zijn/haar gemak mee kan kijken naar hoe jij aan het afzien bent. Hoe fijn is dat!?
Wat een waardeloze bende. Eva weet duidelijk niet waar ze mee bezig is en het interesseert haar ook totaal niet. Een afspraak gemaakt om 9.30 voor postnatale kine. Mevrouw kwam zonder bericht of excuses een kwartier te laat waardoor ik die tijd in de regen heb moeten wachten. Ze heeft toen administratie gedaan, een andere cliënt telefonisch te woord gestaan en om twee minuten na 10 stond ik weer buiten: de overige vijf minuten heeft ze besteed aan het praten ! over bekkenbodemspieren. Wel werd er hiervoor een VOLLEDIG consult aangerekend. De week erna heb ik een half uur in de regen gewacht. Wat bleek? Mevrouw had zondagavond laat een mail ! gestuurd waarin ze afzei. Geen excuses, niks. Op mijn antwoord van de wacht-situatie kwam er ook geen reactie. Ga dus zeker niet naar dit incompetente mens!!
Kom hier al jaren met mijn pijntjes...en m'n dochier ook voor knie. Amber, Laurens en Eva..wat een topteam!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid