facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kine-Flow

Kine-Flow

Info

Pijn? Blessures? Graag wat meer beweging? Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw specifieke probleem.



"Pijn? Blessures? Graag wat meer beweging? Dan kunnen we u bij Kine-Flow ongetwijfeld helpen. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw specifieke probleem.Door middel van een multidimensionale aanpak, die steeds gebaseerd is op de nieuwste wetenschappelijke inzichten, helpen we u uw pijn en kwetsuren te overwinnen zodat u opnieuw zonder limieten kan leven.U kan uiteraard bij ons terecht om te revalideren maar ook als u wilt leren hoe u deze klachten en kwetsuren kan voorkomen, of wanneer u uw prestaties naar een hoger niveau wilt tillen kunnen we u verder helpen.Als klant staat onze grote oefenzaal, die uitermate geschikt is om te revalideren na een blessure of operatie, ook buiten de afspraken, gratis ter uw beschikking."
Adres: Oude Mechelsebaan 84a, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: 016560773
Stad: Aarschot
Route: Oude Mechelsebaan 84a
Postcode: 3200



op zoek naar gerelateerd: Flow kine wuustwezel, Flow kinesist gooreind, Kine Aarschot, Groepspraktijk Flow Lint, Personal trainer Aarschot, Mama Flow Aarschot, Kine Flow groepslessen, Osteopaat Aarschot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KineActief KineActief 2 km Zeer professioneel! Qua vriendelijkheid en omgang met zorgvragers scoren ze hoog. Ik ...
Movetoheal Movetoheal 5 km Dankzij Jens kan ik terug sporten zonder pijn! Vakkundig en vriendelijk personeel met...
Recensies
Mijn vriend en ik komen nu al een klein jaar trainen bij Jonas. Ik had al een tijdje rugproblemen en ik zocht een kinesist met een praktische aanpak om op een veilige manier te sporten. Daarnaast wou ik ook graag werken aan een gezondere levensstijl. Jonas heeft ons op beide vlakken enorm geholpen! Ik voel me veel sterker zowel fysiek als mentaal. Jonas gaat echt op zoek naar welke aanpak en tips het beste werken voor jou persoonlijk om er zo voor te zorgen dat je je doelen haalt en dat die vooruitgang ook op lange termijn behouden blijft. Wij zijn super tevreden en blijven graag terugkomen om aan onze toekomstige doelen te blijven werken!
Ik ben heel tevreden over mijn behandeling. De combinatie van oefeningen, biofeedback en informatie rond de impact van mentale aspecten en stress op mijn klachten was zeer verhelderend en geeft me een goede houvast op lange termijn. Jonas is een zeer fijne en gepassioneerde kinesist die het totaalplaatje meeneemt in de behandeling.
Aan de hand van de biofeedback kreeg ik een duidelijk beeld over mijn ademhaling. Dit was heel confronterend maar maakte me heel duidelijk dat het nodig was om te werken aan mijn ademhaling. Hierdoor verdwenen heel wat klachten. De tweede biofeedback gaf me een duidelijk beeld over hoe het verbetert was.
Sinds begin 2022 gestart met personal training en nog steeds een groot succes. Door 2x per week Pt te volgen bij Jonas blijf ik in beweging waar ik vroeger heel snel moest afhaken door bv kwetsuren of omdat ik niet gemotiveerd genoeg bleef om dit op langere basis vol te houden. Tijdens de hele trainingsperiode met ook wel eens ups en downs heeft Jonas steeds gezorgd dat ik kon blijven trainen desnoods met een aangepast schema. Dit is een echte troef van flow pt. Men luistert er naar de noden en zullen daarbij ook de nodige aanpassingen doorvoeren in functie van hun cliënt. Sporten en dit blijven volhouden is niet voor iedereen een gemakkelijk gegeven. Door de begeleiding die ik bij flow krijg lukt het mij al meer dan 10 maanden en kan ik het iedereen aanraden!
Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij Kine-Flow. De klachten worden serieus genomen en goed in kaart gebracht. Het revalidatieschema wordt in samenspraak met de patiënt opgesteld, wat het makkelijker maakt om vol te houden. Wanneer er problemen of bijkomende klachten zijn wordt er steeds geluisterd. Anderzijds is er ook plaats voor een fijne babbel. Ik vind het zeker ook een must dat je vrij kan komen oefenen in de oefenruimte. Ik raad Kine-Flow zeker aan!
Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling na de bevalling die ik bij Lien gekregen heb. Het was altijd aangenaam om naar hier te komen. Lien is zeer spontaan en geïnteresseerd in haar patiënten. De oefeningen die ik kreeg waren altijd doenbaar. Wanneer iets nog niet lukte zoals het hoorde werden de oefeningen ook aangepast. Er was ook steeds ruimte voor een leuke babbel. Lien polste ook steeds hoe het met mij en mijn zoontje ging. Ze deelde ook haar eigen verhalen waardoor de tijd vliegt tijdens het oefenen. Ik zou Kine Flow zeker aanraden aan vrienden, familie of collega's.
Zeer aangenaam, polyvalent en gemotiveerd team! Ik ben er terecht gekomen met knieproblemen en tijdens deze revalidatie speelden er rugklachten op. Er werd dadelijk omgeschakeld om mijn ernstigere rugklachten op te vangen. Bij afwezigheid van Jonas werd ik perfect behandeld door Jeff. Er is ruimte voor vragen en de symptomen worden niet enkel behandeld maar er wordt ook gewerkt aan een structurele oplossing voor je probleem.
Heel fijne ervaring. Zowel post als prenataal ben ik heel tevreden van de behandeling en voorbereidende sessies. Dit zorgt ervoor dat ik me veel comfortabeler en sterker voelde tijdens de zwangerschap en de bevalling en nu ook na de bevalling!
Absoluut zeer tevreden over mijn behandeling bij KineFlow. Iedereen is er zeer vriendelijk en behulpzaam. Lien heeft mij uitstekend geholpen bij het herstel na mijn zwangerschap!
Een kinésist met het hart op de juiste plaats en is zoveel meer dan een kinésist! Na mijn zwangerschap hier terecht gekomen en geen enkele moment spijt van gehad. De juiste dingen op de juiste moment, waardoor je je niet alleen fysiek terug beter voelt, maar zelf als persoon ook een mentale boost krijgt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid