facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderrijck

Kinderrijck

Info

Meer dan een gewone binnenspeeltuin!
Volledig in de sfeer van ridders en jonkvrouwen, kastelen, draken, ... . 5 000 m² speelplezier waar kinderen van 0 tot 14 jaar naar hartenlust kunnen ravotten!

Adres: Vrankrijk 22, 3740 Bilzen
Telefoonnummer: 089/25 43 83
Stad: Bilzen
Route: Vrankrijk 22
Postcode: 3740



op zoek naar gerelateerd: kinderrijck openingsuren, kinderrijck social deal, kinderrijck escape room, kinderrijk bilzen prijzen, kinderrijck openingstijden, sandra kinderrijck, kinderrijck korting, lasershoot kinderrijck
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taverne Taverne "Oase" Bilzen 1 km Ik moest heel lang op een bestelling van drinken wachten en verouderd de zaak mag fer...
Recensies
Het was een leuke speeltuin indoor maar de prijzen voor snoep , snacks en bepaalde dranken zijn echt over de top. Oke je hoeft als ouders niet te betalen maar dan nog. Medewerkers zijn allemaal erg jong en hebben de verantwoordelijkheid over je kinderen. Het ging bij ons bezoek bij iemand op het klimparcours en daar moesten twee jochies van 18! Een oude vrouw van 55+ gaan helpen? Maar nergens een volwassen medewerker die deed begeleiden? Voor kinderen een dagje uit prima maar er zijn betere opties!!
Onze kinderen 1 en 5 hebben zich hier prima vermaakt. Leuke attracties, goede toegangsprijzen en het eten krijgt ook een dikke voldoende! Als we weer in de buurt zijn komen we zeker terug!
Leuke grote binnenspeeltuin. Voor elke leeftijd wat wils. Klimparcour zou wel niet mogen lopen boven de eet tafels . Niet echt hygiënisch. Wij hebben onze tafel verschoven, dit ging perfect. Eetkaart en drankenkaart heeft zeker voldoende keuze. Verschillende soorten speciaalbieren. Wij hadden er een verjaardagfeestje. Dochter heeft zich geamuseerd!
Een hele fijne indoor speeltuin voor de wat grotere kinderen. Voor baby'tjes is het aanbod wat beperkt, maar dat wordt gecompenseerd door de gratis ingang tot 2 jaar. Alleen heb ik geen plek gevonden bij de toiletten om baby's te verschonen. Vandaar 1 ster minder. Voor de rest een aanrader!
Fantastische binnenspeeltuin voor de kleintjes. Zeer zeker de moeite waard. De kinderen hebben zich enorm geamuseerd en daarmee wij ook.
Vriendelijk, zuiver, grote parking, voor 2 jarigen is het aanbod echter te beperkt om de inkomprijs te rechtvaardigen. Tip: verlaag jullie prijs voor 2 tot 3 jarigen naar 50% of maak flink meer attracties voor hen. Deze leeftijdscategorie heeft meer plezier in Luik Ans voor ongeveer dezelfde inkomprijs.
Zeer grote binnenspeeltuin, voor kleine kinderen, maar zeker ook voor grotere. De inkomprijs is zeer schappelijk en de consumptieprijzen zijn ook normaal. Er kunnen feestjes georganiseerd worden, volgens bepaalde formules die eigenlijk niet zo duur zijn. Is een aanrader. Enigste minpuntje voor ons was de afstand : Antwerpen - Bilzen is toch al vlug 90 km. Maar dit kon de pret niet bederven
De moeite met kleine kinderen , alleen heel veel lawaai als je als ouder wilt babbelen met vrienden ofzo.
Leuke speeltuin en super dat er extra's zijn zoals het survival parcours dat bij de prijs os inbegrepen. Ook schoon en goede horeca.
Voor de kinderen is het een heel fijne speel ervaring. En zeker als er wat minder volk is
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid