facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderpsycholoog Kalmthout

Kinderpsycholoog Kalmthout

Info

Doelgroep: Kinderen en jongeren (0-18 jaar) met ontwikkelings-, gedrags- of emotionele problematiek en hun ouders.

- Diagnostiek
- Individuele begeleiding/therapie
- Psycho-educatie
- Groepstrainingen: o.a. sociale vaardigheden
- ...

Geschiedenis

Ik ben Katrien Dewippe (°1986) en behaalde in 2009 het diploma Master of Science in Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent.Tijdens deze 5-jarige basisopleiding heb ik me vooral gespecialiseerd in ontwikkelingsgerichte therapie voor kinderen en jongeren.
In 2012 behaalde ik een Postgraduaat in Psychopedagogische counseling aan Lessius Antwerpen (1 jaar). In oktober 2013 heb ik een postgraduaat aangevat in experiëntiële en ontwikkelingsgerichte kinder- en jeugdpsychotherapie aan de Universiteit Antwerpen (4 jaar).

Ik ben door de psychologencommissie officieel erkend als psycholoog onder het erkenningsnummer 862111193. Daarnaast ben ik gebonden aan de beroepscode van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP). Eveneens ben ik lid van de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP) en van de Gentse Alumni Psychologie (GAP).

Adres: Pastoor Weytslaan 21/5, 2920 Kalmthout
Telefoonnummer: 03/666.34.92
Stad: Kalmthout
Route: Pastoor Weytslaan 21/5
Postcode: 2920



op zoek naar gerelateerd: Gedragstherapie kind Antwerpen, Carpe Diem Kalmthout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Revalidatie Carpe Diem Revalidatie Carpe Diem 57 meter Enige tijd geleden werden we naar hier verwezen omdat onze dochter krampen had. Er we...
Passe-Partout Passe-Partout 2 km Dit is een test review.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid