facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderpartybox

Info

Een onvergetelijk verjaardagsfeest voor je kind? Koop één van onze kant-en-klare themaboxen. De leuke demovideo's maken het extra leuk en makkelijk.



"KinderPartyBox biedt leuke spel- en knutselboxen aan voor een themafeestje bij u thuis of gewoon een middag vol plezier. Ontdek ons uitgebreid gamma aan boxen voor kinderen van 6 tot 14 jaar. De boxen worden ook steeds voorzien van demofilmpjes en een handige handleiding voor de begeleider. Zo wordt een feestje bij u thuis een koud kunstje. Bestel rechtstreeks op onze webshop of neem contact op met al je vragen!"
Adres: Dorpsstraat 40, 9800 Astene, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0473/31.44.19
Stad: Astene
Route: Dorpsstraat 40
Postcode: 9800



op zoek naar gerelateerd: Gezinsbond Kinderpartybox, Georganiseerde verjaardagsfeestjes, Verjaardagsfeestje organiseren, Lolinabox, Animatie kinderfeestje, Kinderfeest aan huis, Verzorgd kinderfeestje thuis, Kinderfeestje Mortsel
Recensies
Box “kraak de code” besteld, wat een succes! We speelden deze box met de neefjes en nichtjes, van 10 tot 14 jaar, Zodra de box werd geopend, was iedereen geboeid, niet alleen door de persoonlijke boodschap die erin zat, maar vooral door de puzzels, rebus, denkertjes. Toffe opdrachten, goede uitleg, de kids hebben een heel leuke namiddag gehad en hebben de code zonder enige hulp kunnen kraken.
De escape box was een succes op het verjaardagsfeestje van mijn dochter! Grote kans dat we volgend jaar opnieuw voor een Kinderpartybox kiezen :-
We hadden de 'kraak de code' box voor het feestje van mijn dochter die 9 werd en de 'meesterspeurders' box voor mijn dochter die 7 werd. Beide boxen zijn geschikt voor feestjes waar zowel jongens als meisjes aanwezig zijn. De 'meesterspeurders' was leuk, maar duurde net iets te lang voor de meeste kinderen. Ik vond 'kraak de code' echt wel heel leuk en een uitdaging voor de kinderen, zeker niet te gemakkelijk. We zijn heel blij met onze boxen en onze dochters hebben leuke feestjes gehad!
Dit jaar gekozen voor een verjaardagsfeestje thuis met een kinderpartybox. De kids waren onmiddellijk enthousiast om met de box meesterspeurders op onderzoek te gaan! Het werd een namiddag vol verwondering onzichtbare inkt ! , teamspirit samen het mysterie oplossen en veel plezier MET kleefsnorretjes ! Alles is mooi uitgelegd en de videoboodschappen met opdrachten maken het allemaal nog leuker! Een aanrader!
Met de box ‘kraak de code’ had onze zoon met zijn vrienden een topfeestje voor zijn 11de verjaardag! Alles was tot in de puntjes verzorgd en goed uitgelegd. De kinderen hadden hier en daar een tipje nodig, maar dat lag vooral aan hun eigen ongeduldigheid. Top!
Een absolute aanrader!! Zelf de box van sprookjes uitgetest voor het verjaardagsfeestje van mijn 7-jarige dochter. Elk detail zat in de box en de instructies waren zeer duidelijk. De vriendinnetjes spreken nog van het verjaardagsfeestje van mijn dochter :-
Gewoonweg zalige boxen!!! Leuke activiteiten, van alles voldoende en gevarieerd. Hele uitgebreide uitleg met mooie video's. Het feest kan niet meer stuk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid