facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderopvang 't Madeliefje

Info

Kinderopvang 't Madeliefje is een landelijke kinderopvang met drie vestigingen in Vrasene.

Geschiedenis

’t Madeliefje 1 is een zelfstandige kinderopvang voor 14 baby's, kruipers en peuters, gelegen in de Brandstraat 54 te Vrasene. Daar kan elk kind zich op eigen niveau ontwikkelen in een huiselijke sfeer. Ook de grote tuin biedt heel wat uitdaging voor baby, kruiper en peuter.

’t Madeliefje 2 is een zelfstandige kinderopvang, gelegen in de Grote kouterstraat 77A te Vrasene, waar baby's, kruipers en peuters kunnen ontwikkelen in een kleurrijke ruimte, kindvriendelijk ingericht om aan alle noden van het kind te voldoen.

’t Speelmadeliefje is een buitenschoolse kinderopvang, gelegen in de Cauwenstraat 7 te Vrasene, waar kinderen van 2,5 tot 12 jaar terecht kunnen tijdens vakantiedagen en voor en na school.

Samen met bekwame medewerkers zorgen we voor een kwalitatieve opvang zodat u als ouder uw kind met een gerust geweten aan ons kunt toevertrouwen.

We volgen regelmatig bijscholing voor een goede pedagogische opvang, E.H.B.O., de psychologie van het kind,…

Daarnaast zijn we ook een landelijke opvang die natuur een belangrijke factor vindt bij de ontwikkeling van kinderen. We gaan vaak met de kinderen op stap in de natuur en laten hen de echte wereld ontdekken. Het is leerrijk en gezond!

Adres: Brandstraat 54, 9120 Vrasene, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 03/755.01.72
Stad: Vrasene
Route: Brandstraat 54
Postcode: 9120


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Ouderparticipatie kinderopvang, Creche Haasdonk, Kinderopvang Beveren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid