facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderkorf Oudenaarde

Kinderkorf Oudenaarde

Info

In hartje Oudenaarde de uitgelezen plek voor de allernieuwste trends in kindermode van 0 tot 18 jaar!

Geschiedenis

Wij onderscheiden ons door een uitgelezen selectie van exclusieve merken. Klassiek, tijdloos, hedendaags, hip en trendy vloeien harmonieus in elkaar over.
Wij zijn steeds op zoek naar originele nieuwkomers die we mengen onder onze klassiekers. Zowel Belgische ontwerpers als Italiaanse trendsetters komen bij ons aan bod.
Bij Kinderkorf kan u rustig en vrijblijvend rondkijken. Wij dragen service en vriendelijkheid hoog in het vaandel.



"KINDERKORF BE THE BEST VERSION OF YOU!Young fashion 2-18 jaarDe kracht van onze winkel is een jarenlange vertrouwensrelatie met onze klanten. Wij staan voor zekerheid, betrouwbaarheid en duidelijkheid.Onze service zorgt voor de onderscheidende factor. Kinderkorf, de uitgelezen plek om steeds up-to-date te blijven wat betreft de laatste trends in kinder- en tienermode.Wij verwelkomen jullie met de glimlach!Van harteVera & Laurence"
Adres: Nederstraat 3, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: 055311307
Stad: Oudenaarde
Route: Nederstraat 3
Postcode: 9700



op zoek naar gerelateerd: Webshop De Kinderkorf, Kinderkorf Avelgem, Kinderkorf Oudenaarde Facebook, Babywinkel Oudenaarde, Kinderkorf Avelgem Dames, Dekinderkorf be, Plechtige communie 2022 Oudenaarde
Recensies
Vera leeft voor haar vak en winkel, prachtige inrichting en altijd leuke muziek. Mooie kledij en accessoires, aangenaam om te vertoeven en iets mooi uit te kiezen. Veel keuze alsook niet enkel de gekende merken maar ook de minder gekende maar van super kwaliteit. Ruime keuze tot 16 jaar! Ook kledij voor communie of lentefeest.
veel keuze, vriendelijke bediening, je wordt er altijd persoonlijk geholpen.
Prachtig assortiment. Heel veel keuze.
Fantastische winkel, heerlijke mensen!
Mooi stadshuis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid