facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderdroom

Kinderdroom
"activiteitencentrum voor jong en oud. Beleef hier een leuke dag met een variatie aan activiteiten en afsluiten kan je in ons restaurant esperienza."
Adres: Kattenhoflaan 87 , Sint-job-in-'t-goor 2960, BE
Telefoonnummer: 03 636 40 35
Stad: Sint-job-in-'t-goor
Route: Kattenhoflaan 87
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: lasershooting kinderdroom, kinderdroom evere, kinderdroom deurne, lasershooting sint job, kinderdroom sint-job-in-'t-goor, kattenhoflaan 87 2960 sint job in't goor, kinderboerderij kinderdroom, kinderdroom openingsuren
Recensies
Een review enkel over de minigolf! Proper en mooi gemaakt met de versieringen, speciaal effect ook wel met de blacklights. Wat tegenvalt is de banen zelf, er zit weinig variatie in enkel de bochten zijn wat anders elke baan, geen niveauverschillen, buizen, loops,… en de randen van de banen zijn namaak bakstenen aan elkaar gemetst wat ervoor zorgt dat het puur geluk is of je goed slaat of niet. Leutig voor een keer maar ik zou het niet meteen nog een keer komen doen.
Mijn tweeling kreeg met de verjaardag van een klasgenoot een gratis inkomkaart voor de binnenspeeltuin zo kwamen we hier terecht. Ik had online naar het menu van de pizzeria gekeken maar erover gezien dat dit vanaf 17uur pas openging. Maar honger zal je hier niet hebben, het menu van de binnenspeeltuin is voldoende uitgebreid en nog eerlijke prijzen betaal je hier. De kindjes hebben leuk gespeeld en de mama's konden zich ontspannen. Alsook vonden we het heel fijn dat ze hier niet opdringerig zijn om bij te bestellen, we voelden ons welkom. Zeker voor herhaling vatbaar.
Wij hebben het kegelen en de minigolf gedaan. Het kegelen was leuk en niet duur. Kegelen is beter geschikt voor kinderen dan gewone bowling omdat de ballen veel kleiner zijn en de baan korter. De minigolf was ook leuk maar weinig uitdagend. De holes lijken allemaal erg op elkaar. Onze dochter heeft ook een verjaardagsfeestje meegedaan met het lasershooten, dat vond ze ook erg leuk.
Even zoeken maar verrassende mooie locatie om binnen allerlei activiteiten te doen . Neon golf met 18 banen . Nette ruimte. Vriendelijk personeel die u wegwijs maakt en netjes te woord staat. Voor een euro een pool spel doen. Bowlen . Race simulator. Pizza eten . Alles met airco dus ook voor een warme dag een leuke bezigheid.
Vriendelijke mensen. Mijn kindjes hebben zich hier een hele middag kunnen amuseren en ook de buikjes legger gevuld.
Ik wou al heel lang eens gaan kegelen. Ik ben zo terecht gekomen bij Total Experience. Bij aankomst zagen we 2 vriendelijke uitbaters die ons met open armen ontvingen. Het kegelen was erg leuk. Wij komen zeker terug!
Pfff churros smaakt naar curryworst... Smaakt de curryworst dan naar churros? Vliegenraket naast je hoofd... 1 keer en nooit meer!
Leuke namiddag gehad tijdens een teambuilding. We hebben een pakket genomen dat bestond uit bowlen, neon golfen en een drankje en hapje. Vrij democratische prijs, we hebben ook echt een lange tijd bezig geweest met onze spellen. Vriendelijk personeel dat behulpzame was. Al bij al een leuke ervaring!
Toevallig ontdekt, maar hier komen we nu al 3 jaar! Tijd dus voor een review: Fantastische binnenspeeltuin, met alles erop en eraan! Terwijl de kindjes zich heerlijk amuseren op het springkasteel, in de binnenspeeltuin of bowling, kan je als ouder écht genieten van een hapje en drankje. Voor kindjes zijn er pannenkoeken, kindergerechtjes,... Recentelijk heeft men een heuse pizza-oven aangekocht, waarmee je zelf je pizza mag samenstellen. Top voor de kinderen! Wij zijn er vorige keer ‘s avonds naartoe gegaan. Eerst mochten we nog spelen in de binnenspeeltuin, waarna we de heerlijke pizza mochten verorberen. Echt een aanrader!
Super lief personeel & creatieve evenementen. Wil je dat uw kinderen zich amuseren? Zeker hier naartoe komen dan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid