facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kindercoach Vlinderlicht

Kindercoach Vlinderlicht

Info

Coachen en begeleiden van kinderen en jongeren van 4-18j en hun ouders voor diverse hulpvragen, organiseren van workshops, trainingen en lezingen.



"Ik ben een lieve, zorgzame, vrolijke echtgenote, mama, vriendin. Het is mijn passie om kinderen te helpen naar hun pad en hun eigen gelukkige ik!Ik coach en begeleid kinderen en jongeren van 4-18j en hun ouders voor diverse hulpvragen. Ook organiseer ik regelmatig workshops, trainingen en lezingen.Mijn doel is om kinderen te laten ervaren en voelen welke kwaliteiten ze bezitten. Hierdoor komen ze weer beter in balans, het zelfvertrouwen groeit en het kind leert beter met verschillende situaties om te gaan. In enkele sessies zie ik weer stralende kinderen die de handvaten hebben om met elke situatie om te gaan."
Adres:
Telefoonnummer: 0498366633
Stad: Wijchmaal


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid