facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij Mikerf

Kinderboerderij Mikerf

Info

Kom naar de boerderij, speel in de leuke speeltuin, elke dag. De cafetaria heeft lekker vers ijs, pannenkoeken, kleine snacks en is op maandag gesloten.

Geschiedenis

Je vindt Boerderij Mikerf nabij het park de mik in de groene gemeente Brasschaat. Kom genieten van de dieren en de omgeving. De cafetaria heeft een keuze aan fijne kleine gerechten en heerlijke desserten. Het boerderij-ijs is een topper. De koeien van Mikerf leveren de verse melk voor de bereiding. Mikerf is gelegen in een openbaar domein. Een bezoek aan de boerderij is bijgevolg volledig GRATIS.



"Een echte boerderij, een kinderboerderij en een cafetaria met een leuke speeltuin. Je vindt dit alles op één plek in het groene Brasschaat. Het ambachtelijk ijs is een topper en onze dieren houden van een bezoekje. De vermelde openingstijden zijn voor de cafetaria. De boerderij zelf is open van zonsopgang tot zonsondergang."
Adres: Mikhof 25, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: 03 663 77 16
Stad: Brasschaat
Route: Mikhof 25
Postcode: 2930



op zoek naar gerelateerd: kinderboerderij mikerf menu, aralea be kinderboerderij mikerf, kinderboerderij mikerf openingstijden, kinderboerderij brasschaat openingstijden, cafetaria mikerf brasschaat, kinderboerderij peerdsbos, kinderboerderij mikerf adres, mikerf te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Leerexpert Peerdsbos De Leerexpert Peerdsbos 6 km Altijd wat te beleven in Peerdsbos!
Sport Vlaanderen Brasschaat Sport Vlaanderen Brasschaat 7 km Alleen op de parking geweest en vertrokken met de koersfiets. Top !!
Recensies
Leuke plek om met de kinderen of kleinkinderen naartoe te gaan op een mooie droge dag. Mooie speeltuin, kinderboerderij en boerderij dieren om te bewonderen. In de cafetaria en op het terras lekkere drankjes en snacks te verkrijgen. Verder mooi wandelen in het park en rond de vijver.
Altijd heel fijn vertoeven op kinderboerderij De Mikerf. Gratis toegang, grote en leuke speeltuin voor de kinderen en dan veel diertjes waar je ook tussen kan wandelen. Aansluitend is er nog een groot bos met een vijver waar je heel leuk kan wandelen. Zeker een aanrader dus!
Covid19 Zoals altijd geweldig om te bezoeken. Mooi onderhouden, prachtige omgeving. Tijdens deze review te schrijven waren de stallen, bijenmuseum en cafetaria nog gesloten, maar buiten is meer dan voldoende te doen. Moestuin is zeker het bezoeken waard.
Leuke kinderboerderij en speeltuin. Ook leuke omgeving om te wandelen.
Super mooie boerderij mooi verzorgd. Ook een moestuin en loslopende kippen. Heel leuk met kindjes. Alleen eten en drinken is er niet fantastisch maar breng zelf een picknick mee en je zult een topdag beleven !
Best niet tijdens de weekends gaan want dan is het ontzettend druk. Lang wachten op bestelling, door de weeks is het meestal rustiger. Vooral leuk voor gezinnen met kinderen. Kleinschalige boerderij waar je bij sommige dieren op de wei mag. Dieren zien er gezond uit.
Hele leuke kinderboerderij waar je tussen de dieren kan lopen en aaien. Ook ligt er een prachtig park bij met een mooie vijver en schitterend kasteeltje
Hoewel de boerderij tijdelijk gesloten was wegens corona maatregelen kon ik toch erg genieten van het zicht van de dieren en de omgeving waarin ze leven. Ik zag een mooi stuk natuur en het was erg gezellig met de dieren die rondliepen en genoten van de zon in hun weide. De kinderboerderij is een top attractie in dit mooie park. Echt de moeite om te bezoeken.
Altijd leuk! Middag plezier voor de kindjes. Speeltuin aanwezig en taverne. Mooie wandeling vlakbij rond de vijver.
Een heel leuke kinderboerderij. Je mag er ook in de weide bij de schapen en de geitjes, en bij de ezels. Ze hebben er beetje vanalles: twee varkens, koeien, paarden, schapen, geiten, konijnen, ezels, kippen, … Er is ook een resto waar je iets kan eten en drinken, en er is ook een speeltuin met banken errond, waar je bvb kan picknicken. Mijn dochter vindt deze boerderij altijd geweldig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid