facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij Lettenhof

Kinderboerderij Lettenhof

Info

Kinder- en belevenis boerderij



"Kinderboerderij"
Adres: Vaartdijk Noord 65, 8433 Middelkerke
Stad: Middelkerke
Route: Vaartdijk Noord 65
Postcode: 8433



op zoek naar gerelateerd: Kinderboerderij aan zee, Kinderboerderij De Haan, Kinderboerderij Koksijde, Middelkerke toerisme, Kinderboerderij lombardsijde, Speeltuin Middelkerke, Kinderboerderij Oostende, Binnenspeeltuin Middelkerke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Krokopark Krokopark 2 km Zalig en rustig vertoeven.
Arriba Padel Arriba Padel 3 km Vriendelijke bediening, top materiaal te verkrijgen, mooie aanbiedingen tijdens spe...
Arthellou Arthellou 3 km Op wandelafstand van het strand. Vlakbij allerlei entertainment: De Kegel, leuke stra...
Kantine Cosmos Kantine Cosmos 3 km Bestaat niet meer,is gesloten
50 jaar MIBAC 50 jaar MIBAC 4 km Mibac wordt in 2014 50 jaar en daarvoor zijn we op zoek naar oude foto's / anecdotes ...
Linedance The Bartons Linedance The Bartons 5 km Ontstaan uit een aantal vrijwilligers, dansen The Bartons elke week van 19u tot 21u. ...
Camping Pollentier Park Camping Pollentier Park 6 km Um lugar muito bom para fazer uma caminhada.
Recensies
Vandaag hier langsgeweest, super fijn voor kindjes! Speeltuin en springkasteel en als ouder kan je iets drinken. Prijzen waren normaal! Je moet wel zelf je drinken halen, maar is niet zo erg. Kindjes konden vanaf 15u ongeveer voor 1 euro mee op de huifkar met paard..wat super fijn is! Niet super veel dieren op de boerderij, en sommige zitten een beetje klein maar ik vond het er wel aangenaam, gezellig.
Leuke plaats met groot terras, speeltuin en boerderij dieren.
Zeer fijne 'kinderboerderij'. Al is het vooral een zeer ruim terras en veel speelterrein voor de kinderen. wat ook zeer leuk is voor de kinderen! er zijn ook wel dieren maar misschien wel iets beperkt om van een echte boerderij te spreken, vooral gevogelte en konijnen maar ook enkele paarden waarmee regelmatig activiteiten zijn zoals een vliegend tapijt doek achter boerenpaard of ritje met een kar etc... Zeer democratische prijzen. Dus de ouders drinken er op gemak 1tje en de kinderen spelen. Een top samenwerking dat wel werkt. Terras zit vlug vol, maar wel aanrader voor wie even een stop wil doen bij een fietstocht of gewoon uurtje met kinderen wil komen spelen. Aanrader dus.
Veel dieren maar sommige zitten wel heel klein zoals bvb het varken. Je kan ritjes doen met het boerenpaard. Mooie speeltuin en heel veel fietsjes voor de kinderen. Groot terras met streekbieren.
Groot terras, leuke speeltuin, springkastelen, korte rondrit paard & kar voor 1 euro. Ideaal voor middagje met de kids. Ruime keuze biertjes/ijsjes.
Voor ons nooit meer. Kinderboerderij vond ik het niet amper dieren. Vlaamse reuzen ocharme in een kotje van 2 op 2 en slecht verzorgd. Super onvriendelijk,discutieren over iets dat we besteld hadden met redelijk agressieve klemtoon. En de 2 mensen die niets wouden drinken maar wel gewoon bij ons waren laten betalen voor het toilet en daar dan nog eens 2 euro voor vragen. De kleine heeft wel kunne spelen maar daar hield het dan ook mee op. Totaal niet de moeite.
Heerlijke afwisseling met de drukke kust. Springkasteel, speeltuin met zandbak, rustige kinderboerderij om de zinnen even te verzetten. Onze kinderen hebben zich een hele namiddag geamuseerd. De ouders konden genieten van een drankje op het ruime terras. HEERLIJK. Wel zelfbediening, maar dat is voor mij geen probleem. Een echte aanrader voor wie even van die drukke dijk afwil en toch niet te ver wil rijden of fietsen.
Toffe kinderboerderij. Kindjes kunnen bij de dieren. Leuke speeltuigen, springkasteel en meerdere fietsjes/steps. Om 3 uur kunnen kinderen op de paardenkar voor 1 euro.
De leukste en sympathiekste kinderboerderij in Nieuwpoort en omstreken! Ideaal om met de kinderen naartoe te komen. Dit seizoen terug nieuwe dieren erbij.
Gezellige plaats om met de kleinkinderen op bezoek te komen en terwijl genieten van een lekker biertje of koffietje
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kinderboerderij Lettenhof met het openbaar vervoer


Slijpe Rattevallebrug 120 meter
39

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid