facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij De Veldstraat

Kinderboerderij De Veldstraat

Info

Deze zomer opent in Brecht een nieuwe kinderboerderij de deuren. Ben je benieuwd? Volg dan zeker deze pagina!



"Op kinderboerderij de Veldstraat kan je gezellig tussen de dieren lopen, kinderen laten spelen op de speelheuvel en een terrasje doen. In het café serveren we onder andere koffie, thee, chocomelk, bieren, wijnen maar ook snacks zoals croques, vers gebak en taart en ambachtelijk hoeveijs. Het is toegankelijk voor jong en oud."
Adres:
Stad: Brecht



op zoek naar gerelateerd: Kinderboerderij Wuustwezel, Kinderboerderij Sint-Job, Kinderboerderij Mikerf, Kinderboerderij Zoersel, Kinderboerderij Ekeren, Kinderboerderij Antwerpen, Kinderboerderij Corona, Huifkartocht Brecht
Recensies
Rustig tussen de velden, niet te druk, netjes, leuk ingericht,... Niet heel veel dieren maar wel leuke en tamme dieren. Je kan de kindjes goed in het oog houden van op de meeste tafeltjes terwijl ze op de aanwezige speeltuigen zich amuseren.
Zeer leuk en kindvriendelijk! De maïsdoolhof is ook de moeite om te proberen!
Leuke kinderboerderij! Super die levensgrote gezelschapspellen. Zo kan je ganzenbord spelen tussen de ganzen. Een fijne toevoeging zijn de ritjes met de huifkar, leuk voor groot en klein. Je kan er ook een ijsje eten of een milkshake drinken!
Super leuk voor de kinderen, het is niet zo groot, maar het tofste is dat de kindjes gewoon tussen de dieren kunnen vertroeven en zo ook de dieren kunnen aaien en aanraken .. voor mijn zoontje en neefje was het een top dag
Mijn dochter vind het heerlijk om naar de diertjes te kijken, lekkere pannekoeken eten op de woensdag en in de springkussen. Leuke diertjes en speeltoestellen. Er is genoeg te doen voor de kinderen.
Heel leuk speeltuintje voor de kids met dieren en veel speeltuig. Rustig op de koffie of streekproducten proeven van de boer zelf. Zeker in deze tijden anno.2022 moeten we de boeren steunen.
Gezellige kleine kinderboerderij met veel leuke diertjes en een speeltuin midden tussen de dieren. Ook genoeg plaats om te zitten en iets te drinken en te eten.
Zeer leuke kinderboerderij! De kinderen vinde' het hier altijd top! Ook hebben ze leuke ideeën, zoals het doolhof in het maïsveld en meerijden met de tractor..
Super leuke plek voor kinderen en ouders! Heerlijke koffie, gebak om vingers te likken, ambachtelijk ijs van echte volle melk! Hou de facebook pagina in het oog voor speciale acties... Zoals een ritje met de huifkar...
Leuke kinderboerderij! Gezellige plaats om even te stoppen en iets te drinken recht bij de boerderij!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kinderboerderij De Veldstraat met het openbaar vervoer


Brecht Sint-Lenaartsebaan 240 meter
442
446
448
Brecht Sint-Lenaartsebaan 280 meter
442
446
448
Loenhout Weehagenweg 290 meter
442
446
448
Loenhout Weehagenweg 300 meter
442
446
448
Brecht Sint-Lenaartsebaan 320 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid