facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij Bever Hof

Kinderboerderij Bever Hof
Adres: Kamstraat 29, 1547 Bever (België)
Telefoonnummer: 04776304930473776710
Stad: Bever
Route: Kamstraat 29
Postcode: 1547



op zoek naar gerelateerd: Beverhof menu, Kinderboerderij Geraardsbergen, Kinderboerderij Pajottenland, Kinderboerderij Halle, Kinderboerderij Gooik, Kinderboerderij Beveren, Kinderboerderij Waasland, Kinderboerderij Ninove
Recensies
Leuk om met kids te doen. Uitgebreide kaart.
Grote variatie qua eten en drank, beestjes zelf en de speeltuin mag er wat meer verzorgd uitzien.
Een plek om samen te genieten!
Vriendelijke bediening. Buiten heb je een leuk zicht over de velden en voor de kindjes is wel wat te doen. Binnen en buiten speeltuin en nog wat diertjes.
Was er rustig, doch ik dacht dat we tot bij de boerderij dieren eens mochten een kijkje nemen, onze kleinkinderen zijn verzot op dieren kijken.
Leuke speeltuin, zowel binnen als buiten. Altijd vriendelijke bediening. Als ouder moet je er rekening mee houden dat het binnen soms niet zo warm is pull aandoen dus, maar voor spelende kinderen is dat natuurlijk prima.
Niet veel dieren maar wel heel fijne speeltuin zowel binnen als buiten. Ook heel lekker eten voor hele goeie prijzen. Het is er zeer proper en heel verzorgd. Een leuk ideetje voor een gezellig namiddagje uit. Hier komen we zeker nog eens terug.
Leuke kinderboerderij met verschillende dieren. Ook is er zowel binnen als buiten een kleine speeltuin en kan je binnen ook iets drinken en een kleinigheid eten zoals een pannenkoek. Ook geschikt voor verjaardagsfeestjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid