facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij Barelhoeve

Adres: Barelstraat 183, 2880 Bornem
Telefoonnummer: +3238891380
Stad: Bornem
Route: Barelstraat 183
Postcode: 2880



op zoek naar gerelateerd: Kinderboerderij Antwerpen, Kinderboerderij met speeltuin, Kinderboerderij Beveren, Kinderboerderij Limburg, Kinderboerderij West-Vlaanderen, Kinderboerderij Kruibeke, Kinderboerderij Willebroek, Kinderboerderij in de buurt
Recensies
Leuke kinderboerderij, heel kindvriendelijk. Waar je lekker zelfgemaakte dingen kan kopen. Je kan verderop ook nog achter het hek wandelen.
zeer leuke kinderboerderij ,fijne ervaring,mijn dochter van 18 maanden heeft genoten rond de dieren te wandelen.
Een super mooie kinderboerderij waar je tussen de dieren mag lopen. Erg mooi om te wandelen ook. Wij komen hier zeker terug!
Leuk boerderijtje, een speeltuin zou het wel afmaken. Gelukkig is er 500m verder wel een leuke speeltuin. Het boerderijtje heeft een leuk en uitgebreid winkeltje met verse producten. Een kleine wandeling met slapende boom maakt het plaatje compleet. Wij komen zeker terug
Veel mooie leuke dieren, Vers ijs en vriendelijke bediening. Veel mooie wandelroutes, Ook een appelboom toen wij daar waren gaf ik appels aan de ezels bij de ingang.
Genoeg dieren die je van dichtbij kunt bekijken. Ook mogelijkheid om een hapje en drankje te nuttigen.
Altijd een succes bij groot en klein. De ijsjes zijn hier zo fijn. Vergeet de huisgemaakte rijstpap niet. Gewoon overheerlijk. Nog even dag zeggen tegen de neerhoevedieren en je hebt er weer een leuke tijd opzitten.
Hele leuke kinderboerderij om een paar uurtjes door te wandelenen en te genieten van de diertjes en natuur. Achteraf een zelf gemaakte rijstpap gegeten is zeker een aanrader!
Super zalige dag gehad! Als aanrader gekregen van mijn buurvrouw! En deze is voor herhaling vatbaar! Mijn dochter had niet alleen een geweldige dag maar haar papa en ik ook!
Wel eens een toffe kinderboerderij om eens door te wandelen. Hier kan je zeker een dik uur vertoeven met het hele gezin. Als afsluiter moet je echt iets gaan eten/drinken in het winkeltje van de boerderij! Rijstpap, tiramisu, vers ijs, ... noem maar op. Je proeft echt echt dat het vers is!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid