facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kind- en jongerencoach Zonnegroet

Kind- en jongerencoach Zonnegroet

Info

Als kind- en jongerencoach is het mijn doel om kinderen en hun gezin te helpen en opnieuw te laten ontdekken wat hun talenten en kwaliteiten zijn.

Geschiedenis

Iedereen wordt wel eens geconfronteerd met kinderen/jongeren die niet lekker in hun vel zitten waardoor zijzelf en hun omgeving in een negatieve spiraal terecht komen. Wat ik als kind- en jongerencoach aanbied is een laagdrempelige begeleiding, waarbij ik op een speelse en creatieve manier oplossingsgericht te werk ga. Ik help hen te ontdekken wat hun talenten en kwaliteiten zijn. Samen bekijken we wat de beste oplossing is, hoe we dit kunnen aanpakken. Vanuit het kind/jongere en zijn belevingswereld stappen we naar een toekomst die voor het kind/jongere alsook zijn context goed aanvoelt. Ik geef hen als het ware een steuntje in de rug zodat ze kunnen opgroeien tot een zelfzeker en zelfstandig uniek persoon. Ikzelf volg al vele jaren opleidingen zodat mijn kennis rond lichamelijke, geestelijke en emotionele ontwikkeling groter wordt.

Adres: Ouwegemstraat 48, 9750 Ouwegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0477264257
Stad: Ouwegem
Route: Ouwegemstraat 48
Postcode: 9750


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid