facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kiné Malika

Info

Ik heb een bijzondere interesse voor: schouderproblemen- en revalidatie, nek- en rugklachten, dry needling (myofasciale therapie) en kaak-kinesitherapie.

Geschiedenis

Laat ik mezelf omschrijven als een vrolijke, speelse, dame die graag de wereld ontdekt en steeds op zoek is naar een nieuwe uitdaging om zichzelf te blijven triggeren op werkvlak en persoonlijke ontwikkeling.
Mijn privé-werk-balans is me echter wel heilig. Iets dat ik pas ben beginnen inzien na een burn-out periode omdat ik al mijn energie in de zorg van mijn patiënten stak.Zowel me op persoonlijk als professioneel vlak continu blijven vormen, is een noodzaak om mijn creatieve kant te spijzen en voldoening van het leven te blijven krijgen. Doe ik dat niet, dan raak ik snel verveeld en afgestompt.
Positief in het leven staan is mijn belangrijkste levensvisie. Ik hou ervan de mensen rondom mij te inspireren, kennis en ervaringen te delen met jullie... maar vooral om jullie allemaal beter te maken!

Voor meer info, check zeker mijn sites:
www.kine-malika.be
www.triggerpoint-therapie.be

Voor meer info, check zeker mijn sites:
www.kine-malika.be
www.triggerpoint-therapie.be



"Mijn naam is Malika Leyn en ik ben sinds een 15-tal jaar actief als Zelfstandig Kinesiste.Ik specialiseerde me verder in mijn interesse-gebieden die je verderop bij diensten kan bekijken.Ik hoop jullie een praktijk te kunnen bieden die huiselijk aanvoelt, waarin ik steeds streef naar een persoonlijke aanpak.DIENSTEN: Dry Needling / Myofasciale Therapie / Triggerpoint Therapie, Kaakproblemen / Orofaciale Kinesitherapie, Revalidatie, Nek en Rug Klachten, Zwangerschapsbegeleiding, Postnatale Begeleiding, Dynamic Taping"
Adres: Smoorstraat 12, 9250 Waasmunster
Telefoonnummer: 052503909
Stad: Waasmunster
Route: Smoorstraat 12
Postcode: 9250


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Kinesist Waasmunster, Kinesist Belsele, Kine Ehlers Danlos
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MOTUS revalidatie & coaching MOTUS revalidatie & coaching 1 km Mijn eerste ervaring met crossfit is ontzettend goed meegevallen. Ik kreeg veel uitle...
SPORTI-FY SPORTI-FY 3 km Heel mooie en moderne kinesisten praktijk met alle nieuwste middelen ter ondersteunin...
Kinepraktijk Caroline De Schrijver Kinepraktijk Caroline De Schrijver 6 km Beste Kine ervaring die ik gehad heb aan heup en knie, kon amper een paar km stappen,...
Recensies
Malika Het is ongelooflijk wat jij met een lichaam kunt doen…. elk plekje weet jij tot een herstel te herleiden ‍. Zelfs bij hevige migraine die jaren heeft aangesleept, hielspoor, lumbago enz. Met jouw dry Needles verricht jij op sommige momenten wonders. Je vind het altijd waar het zit… Je leeft als kine enorm mee met uw patiënten en daardoor komen wij ook met zijn allen bij u als gezinskinesiste.
Malika de vriendin waar we enkel bij gaan als het slecht gaat. Als recreatief fanatiek sporter helpt Malika telkens mij bij grote en kleine blessures. Ze duidt het pad aan dat dient bewandeld te worden en stuurt bij waar nodig. Heeft mij in 2016 geholpen na en mogelijks overbodige heupoperatie en recentelijk bij rugproblemen waarbij hip thrust duidelijk soelaas bieden! Bedank Malika
Top Kiné! Ik ga al 9jaar of langer bij haar! Ge kunt uw hart eens luchten, eens lachen enz.. EN ze verzacht mijn pijn! Ik zou geen ander willen!
Toffe madame die weet waar ze mee bezig is.
Zeer bekwame kinesiste dat van aanpakken weet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid