facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinéline SPRL Tubize

Kinéline SPRL Tubize

Info

Kineline - Centre Paramédical
Rue du Boulet, 9-15
1480 Tubize
Belgique

Geschiedenis

Kinéline vous offre les services suivants:

- Kinésithérapie
- Kiné uro-gynécologique (incontinence)
- Drainage lymphatique
- Pré-post natale
- Massage bébé
- Logopédie
- Pilates
- Powerplate
- Podologie
- Institut de beauté "Ô PURE" qui vous offre une large gamme de soins avec des produits de haute qualité, conseillés et personnalisés.

Aqualine, la petite soeur de Kinéline, vous propose également des cours:

- Aquabiking
- Aquapower
- Aquagym séniors
- Natation pour enfants et séniors

Adres: Rue du boulet 9, 1480 Tubeke
Telefoonnummer: +32(0)23553324
Stad: Tubize
Route: Rue du boulet 9
Postcode: 1480


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 11:30


op zoek naar gerelateerd: Kineline Tubize, Aquagym Tubize
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Samuel Vanmeulen Masseur-Kinésithérapeute Samuel Vanmeulen Masseur-Kinésithérapeute 1 km Vertaald door Google Geweldige sessies! Origineel Super séances !
Recensies
Fijn zwembad en sportruimte. Makkelijk bereikbaar. Enig minpunt is de parking, redelijk klein en nogal beperkt om te manoeuvreren.
Leuk en klein binnenzwembad. Ideaal om kleine kinderen te leren zwemmen.
Het zeer vriendelijke personeel, goed onderhouden centrum, aqua-bike bovenaan met coach Christoph!
Heel mooi centrum. Ik ga erheen om mijn fysio te doen en mijn zoon gaat erheen om zwemles te volgen. Beide zijn geweldig
Enorme teleurstelling. Fysiotherapeut die nog veel moet leren op het gebied van ethiek en respect voor de patiënt savoir-être, savoir-vivre. Meuuussieur stond zichzelf toe om twee keer van de vier sessies een andere patiënt in mijn plaats te sturen. Toen meuuussieur zag dat ik deze "speciale behandeling" weigerde, namelijk opnieuw 30' moeten wachten op een stoel die me doet lijden, gaf meuuussieur zichzelf volmacht om het einde van mijn behandeling aan te kondigen, zonder verdere overweging. Een positief punt echter, de duur van de sessies gerespecteerd 25 tot 30 ', daarom geef ik het een ster!
Dit vriendelijke etablissement is veel meer dan een centrum voor bekwame fysiotherapeuten. Het is ook een esthetisch en schoonheidscentrum en een centrum voor aquarobics. Een plek om aan te bevelen, maar niet te veel omdat dit centrum al bijna verzadigd is!
Kiné aan de top! kruisband eruit, over 5 maanden weer op de been! Grote hernia genezen in 4 maanden. Heel professioneel helemaal
Ik begon mijn kyne-sessie 5 minuten later en de volgende persoon had het lef om de receptie te vragen om de kamer te bellen waar ik was om mijn sessie te stoppen omdat de persoon in de wachtkamer wachtte, hun beurt was 14:05 uur omdat we was 5 minuten overgelopen, je moet de receptie om een ​​beetje respect vragen,
Competent en vriendelijk team! Persoonlijk ging ik daar voor fysio in verband met een sportblessure.
Professioneel, dynamisch, beschikbaar team, attent voor patiënten en hoog gekwalificeerd. Zonder enige aarzeling aan te bevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid