facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kiné Jessy De Frenne

Kiné Jessy De Frenne

Info

Perinatale & Musculoskeletale Kinépraktijk. Kine-Afspraken kunnen per SMS/e-mail/voicemail gemaakt worden. De praktijk is gesloten op woensdagnamiddag en tijdens het weekend.



"Kinepraktijk voor pelvic health bekken- en bekkenbodemgerelateerde disfuncties, perinatale kinesitherapie, muskuloskeletale kinesitherapie etc."
Adres: kerkstraat 18, 1560 Hoeilaart
Telefoonnummer: +32478664800
Stad: Hoeilaart
Route: kerkstraat 18
Postcode: 1560


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk E.S. Praktijk E.S. 3 km Kinesitherapie | Manuele Therapie Kinésithérapie | Thérapie manuelle Physical thera...
Recensies
Ik volgde pré-en postnatale kine bij Jessy. Ze biedt een luisterend oor en op basis van je problematiek geeft ze oefeningen en advies op maat. Ze is heel spontaan en joviaal, en dit doet je meteen op je gemak voelen. Ze deelt ervaringen vanuit professioneel standpunt. Ze heeft veel kennis over het vrouwenlichaam en wat een bevalling ermee doet. Elke vrouw zou zich op deze manier moeten laten begeleiden bij het bevallingsproces. Ik kan haar aan iedereen aanraden!
Jessy is een super kine die mijn dochter bij een sportblessure heeft geholpen, mijn vrouw met shockwave van een achillesprobleem af heeft geholpen en bij mijn rug-en nekproblemen wonderen doet. Ze heeft ongelooflijk veel kennis van haar vakgebied en kan dat goed verklaren aan leken...en dat alles met een glimlach!
Al jaren “klant” bij Jessy en naast de grote liefde en kennis voor haar vak is ze ook nog eens een hele fijne dame! Extra leuk dus tijdens je bezoekje aan de kiné! Ik zou haar aan iedereen aanbevelen: TOP!
Ik heb postnatale kinesitherapie gevolgd bij Jessy. De oefeningen die ze me gaf waren afgestemd op mijn sterktes en zwaktes na een grondige evaluatie. Naarmate mijn vorderingen werden deze geleidelijk aangepast aan wat ik aankon om zo mijn doel te bereiken. De positieve feedback werkte stimulerend en zorgde ervoor dat ik mijn oefeningen thuis deed. Jessy werkt erg professioneel, is heel vriendelijk, geeft informatie op maat van de patiënt en werkt samen met de patiënt naar een gemeenschappelijk doel.
TOP kiné! Had al verschillende kinesisten afgelopen voor rug-en nekproblemen maar wat zij met haar handen kan, ongelofelijk! Ook post natale bij gedaan, super bruikbare en handige tips, je komt na x aantal sessies helemaal terug in topvorm buiten. Emily
Zelf ben ik bij haar patiënt voor behandeling rug en stabiliteit. Zeer persoonlijke aanpak, professioneel advies en ze staat altijd klaar voor haar patiënten. Ik zou haar zeker aanraden!
Top kiné! Super goede postnatale opvolging. Ze organiseert ook leuke mama-baby workouts die zeker de moeite waard zijn!
Bekwame en vriendelijke kinesiste.
Vertaald door Google Jessy is geweldig. Ik heb mijn postnatale fysio bij haar thuis en de controles gedaan. Ze is erg attent. Ik ben ook voor de nek geweest, het is super effectief. Eindelijk, haar moeder-baby sportles is geweldig. Ik vind het jammer dat covid me heeft belet dit vaker te doen. Kortom, Jessy is perfect Origineel Jessy est géniale. J'ai fait ma kiné postnatale chez elle et les check-up. Elle est très à l'écoute. J'ai aussi été pour la nuque, elle est super efficace. Finalement, son cours de sport maman-bébé est génial. Je regrette que le covid m'a empêché de faire ça plus souvent. Bref, Jessy est parfaite
Vertaald door Google Een super bekwame en persoonlijke fysiotherapeut die haar werk grondig doet en de patiënt naar het doel leidt.Een echte aanrader! Origineel Eine super kompetente und sympathische Physiotherapeutin,die ihre Arbeit gründlich macht und dem Patienten zum Ziel führt.Sehr zu empfehlen!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kiné Jessy De Frenne met het openbaar vervoer


Hoeilaart Post 90 meter
Hoeilaart Post 100 meter
Hoeilaart Post 110 meter
395
553
595
598
830
Hoeilaart Kerk 120 meter
Hoeilaart Kerk 120 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid