facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinégroep Beveren-Roeselare Vande Moortel

Info

Wij zijn een jong, dynamisch team en bieden een individuele aanpak voor iedere patiënt. Vanuit onze gedrevenheid luisteren we naar jouw verhaal en proberen we te zoeken naar een persoonlijke aanpak voor een optimaal herstel.

Adres: Izegemseaardeweg 11, 8800 Beveren, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3251202100
Stad: Beveren
Route: Izegemseaardeweg 11
Postcode: 8800


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Clinicare Clinicare 82 km 3de keer dat ik voor mezelf of kids een pcr test moest laten afnemen. Hier gaat het e...
Thuisverpleging Polet Thuisverpleging Polet 82 km Kwalitatieve Thuisverpleging in Regio Waasland & Antwerpen. Experten in zorgen met re...
Voeten in Rust Voeten in Rust 82 km Wil jij goed verzorgde voeten? Heb jij probleempjes die ik kan oplossen? Nood aan vo...
Jeugd Rode Kruis Beveren Jeugd Rode Kruis Beveren 82 km Zeer toffe vrijwilligers ten diensten van de bevolking!!!
Recensies
Kine Beveren; ervaring en de jongere garde, elk met zijn of haar talenten, kortom een huis van vertrouwen. 
Tijdens mijn revalidatieprogramma van maanden vond ik bij Nancy de juiste kinesitherapeut, met ervaring voor mijn specifieke situatie, waar ik me goed bij voelde. 
Een goede kinesitherapeut is belangrijk. Aarzel niet om contact op te nemen met Nancy voor informatie.
Heel tevreden van Nancy, 2 maanden voor mijn marathon een scheenbeenvliesontsteking en een verekking in de kuitspier, een ramp. Dankzij de hulp van Nancy heb ik mijn blessures vlug onder controle gehad en mijn marathon kunnen uitlopen zonder blessures. Bedankt Nancy voor hierbij te helpen met uw kennis!
De kinepraktijk van Nancy bestaat uit een gedreven team van mensen met een grote passie voor hun vak, elk met hun eigen specialiteit, waarbij de zelfzorg van de cliënten op de eerste plaats komt. Kortom, professioneel, vriendelijk én behulpzaam.
Vandaag de Santa Run 10,5 km gelopen. Iets wat een 4-tal weken nog onmogelijk leek door een hamstring blessure. Maar dankzij de goede zorgen van Nancy en haar team is me dit toch gelukt! Waarvoor mijn eeuwige dank! Jullie zijn echt de beste!
Een sterk professioneel team, geschoold in veel diverse specialiteiten, leergierig, communicatief, collegiaal, up to date! Goed uitgeruste accommodatie. Bezielde, zorgende mensen bij wie je 'in goede handen' bent!
Heel vriendelijke kinesisten. Heel veel variëteiten in het soort behandelingen. Ik ga reeds geruime tijd naar Nancy. Na iedere behandeling keer je terug in een ontspannende modus. Sinds kort kan je ook bij Nancy terecht voor een acupunctuur behandeling wat heel efficiënt werkt. Kortom het is er heel goed.
Heel tevreden van de Accupunctuur behandeling bij Nancy.. ook heel goeie tips om te mediteren dankjewel daarvoor
Mijn dochter is 10 en geniet zo van haar super goede massage van Nancy , een super top team
Ik ga al lange tijd naar de kiné-praktijk van Nancy en ik ben super tevreden. Er wordt geluisterd naar jou en iedereen is er erg vriendelijk. Er worden ook veel verschillende therapieën aangeboden. Een aanrader dus!
Heel aangenaam om daar te revalideren rustig . Er wordt goed gecommuniceerd tussen de verschillende therapeuten en er wordt rekening gehouden met hoe je je voelt en naar gepaste oplossingen gezocht veel lof voor het team. Bedankt Nancy
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid