facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kimpe/Kurt

Adres: Torhoutstraat 52 , Kortemark 8610, BE
Telefoonnummer: 051 56 66 16
Stad: Kortemark
Route: Torhoutstraat 52
Postcode: 8610


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Decaesstecker/Luc Decaesstecker/Luc 516 meter
Demarée/Y. Demarée/Y. 624 meter Prijzig.Ook niet zo dat het een extra prijs waard is Beperkt aanbod voor brood en pa...
Deleu/Nicky Deleu/Nicky 694 meter Groote lekkere taarten voor kleine prijs tov andere . Er nog nadeel brood is na 1/2 d...
Recensies
Zeer ontgoocheld!. De kreketaart oogde mooi maar was het eten niet waard. De basis was niet uitgebakken en doorweekt. De frambozen hadden geen smaak en waren zeker niet vers. Het was een vrijdag en het koekebrood was ook van ondermaatse kwaliteit. NIET UITGEBAKKEN. We laten ons nooit meer beïnvloeden door reclame op radio. Voor ons geen 1 ster waard.
Zelf gestuurd voor bakker hier ooit stage mogen lopen, En dit is de enige zaak van alle andere stage-plekken waar ik nog steeds naar toe ga. Dit is een top zaak! Met top mensen!
Mooie winkel en heel vriendelijke bediening. Bestelling gedaan gisteren om na het wandelen op te halen, was geen probleem, de koeken,taartjes en het brood waren super lekker. Zeker een aanrader om een bezoek te brengen en gerief te kopen.
Vandaag 1/1/2023 boterkoeken gehaald. Allemaal zo droog en oud. Niet lekker, ik dacht verse boterkoeken te halen en dan kregen we dat voor dezelfde prijs. Ondermaats!
Zeer goede bakkerij. Specialiteit is kreketaart recept Marc Kimpe. De artisanale eierkoeken met suiker erop zijn ook heel lekker. Een bakkerij met een rijke traditie. 5 de generatie van vader op zoon.
Mooie nieuwe winkel met een ruime keuze in brood en gebak van uitstekende kwaliteit voor een gunstige prijs.
Vandaag, vrijdag 25/11, gekocht: 2x Sintkoek, 4x millefeuille en rozijnenbrood: ALLES OUDBAKKEN!!! Versheid en kwaliteit NUL dus... Jammer!!!
Kreketaart is heerlijk maar ook de andere gebakjes.Kwaliteit van een hoger niveau met een grote keuze.Zeer vriendelijke bediening.
Vriendelijk personeel en hier kun je de beste taart krijgen die er bestaat, De Kreketaart !!
Top! Een aanrader. A+++ Super vriendelijk en heel veel variatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid