facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kimelicious

Info

Homecooking & catering , ook voor kleinere groepen.
Ruim aanbod en op maat van de klant !
Alle info via [email protected] of 0496/12.14.05

Adres:
Telefoonnummer: +32496121405
Stad: Zottegem



op zoek naar gerelateerd: Warme maaltijden aan huis Zottegem
Recensies
Prachtige zaak, beenhouwerij, streekproducten, verse producten open de maandag nammidag en zondag morgen! zeer vriendelijk personeel! Vind je niet een product vraagt het aan Wendy. . Een deel van de voorbereiden producten, gerechten zijn ter plaatsen gemaakt! Als ik mij niet vergist kun je ook online bestellen. Was blij dar de maandag open was.
nieuwe eigenaar, vriendelijk personeel, goede beenhouwerij
Zowel zondag in voor- als namiddag open. Lekker brood en groot en goed assortiment aan vlees en charcuterie. De andere producten zijn wel duur. Let goed op de houdbaarheiddatum! Soms liggen er bijna vervallen producten.
Al vier maal op rij bedorven champignons gekocht. Ik heb ze eenmaal gaan terugruilen en dit gemeld aan de kassierster. Toen had ik opnieuw bedorven champignons mee, jammer. Wel vriendelijk personeel aan de kassa, vandaar 3 sterren.
Sommige dragen wel hun mondmaker niet goednadeel Alles vers.. Lekkere salades en dagschotels. Vriendelijk Hebben traiteurdienst.. Hebben lekker verse broodjes..rijkelijk gevuld
Goede kwaliteit vlees, vleeswaren en kaas. Vriendelijke en beleefde bediening.
Super voor brood en toespijs.
Dagdagelijkse verse producten met een gevarieerd assortiment. Vriendelijke en vlotte bediening samen met een keuze van verschillende broden en koffiekoeken
Kwaliteit en service wordt hier hoog in het vaandel gedragen. Zeer aangenaam winkelen in hartje Zottegem.
Netjes, overzichtelijk. Afdeling beenhouwerij met ticketverdeler; zeer goede kwaliteit. Parkeren betalend voor de deur of kortbij. Correcte prijzen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kimelicious.

Zottegem lokale dienstverlening

openingstijden, locatie, vervoer. Kimelicious adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kimelicious. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kimelicious delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid