facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kikmolen

Kikmolen

Info

Camping Kikmolen is een veelzijdig recreatieoord gelegen in het Limburgse Maasland. Gelegen aan de rand van het natuurpark Kempen-Maasland.

Geschiedenis

Gelegen in het natuurrijke Limburgse Maasland, aan de rand van het nationaal park Kempen-Maasland, ligt er voor de toeristische gast een prachtig ontspanningsoord te wachten. Naast de gastvrije en Bourgondische sfeer die het Maasland zo typeert is camping Kikmolen tevens de ideale vertrekplaats voor urenlange wandeltochten.
Onze fietsende toerist kan volop genieten van de honderden kilometers fietspaden van het fietsroutenetwerk van het regionaal landschap, gelegen in het Nationaal Park "Hoge Kempen". Via knooppunt 61 kan hij dan ook steeds weer thuis komen.



"Pal in het RivierPark Maasvallei, en aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen, ligt camping Kikmolen. De unieke locatie staat garant voor een brede waaier aan natuurpracht en maakt van de Kikmolen de ideale vertrekplaats voor fiets-of wandeltochten."
Adres: Kikmolenstraat 3, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: +32 89 77 09 00
Stad: Maasmechelen
Route: Kikmolenstraat 3
Postcode: 3630


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00
Woensdag: 10:00 - 12:00
Donderdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Kikmolen jaarplaats, Camping Kikmolen zoover, De Kikmolen restaurant, Camping Kikmolen review, Camperplaats Maasmechelen, Camping Salamander, Camping Mechelse Heide, Camping Jocomo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GSF Zwemclub Waterratjes As GSF Zwemclub Waterratjes As 3 km Wij zijn een zwemclub van GSF As en organiseren in het zwembad Home Fabiola in Maasme...
Recensies
Niet waar wij naar opzoek waren. Vooraf veel onderzoek gedaan maar toch erg tegen gevallen. We vonden het erg onpersoonlijk en hadden het gevoel in een woonwijk te staan met ons campertje. Héél veel vaste gasten, logisch natuurlijk op een recreatie park maar hierdoor ook veel achterstallig onderhoud aan de woonwagens. Verder ook geen sfeer. Bij binnenkomst kon je de receptie niet in zonder dat hun van de binnenkant de deur van het slot haalde. Bij het rond rijden op het park veel gespuis, afval langs de wegen bankstellen, grofvuil etc, karig winkeltje, binnen speeltuin gesloten. Misschien wel leuk voor een dag om te zwemmen maar zou dit aan niemand aanraden om voor langere tijd te verblijven. Wij voelden ons niet erg veilig met ons zoontje van 5. Buren gesproken en zij zijn ook eerder vertrokken.
Wij staan sinds mei 2022 op camping de Kikmolen, voorheen op een andere camping en België. Vanaf begin af aan ontzettend fijne begeleiding ondervonden. Wij zijn zeer tevreden over ons plaatsje en vooral de rust die wij er hebben. Zwembad is op en top verzorgd, fijne cafetaria met vriendelijk personeel en tegen heel schappelijke prijzen. In de omgeving veel fijne fietsroutes die we dus al veel gereden hebben. Op en top tevreden en dus echt een aanrader voor een ieder.
Mooie bos omgeving, verzorgd sanitair, Mis wel prullenbakken bij de hondenzone om de zakjes te deponeren. Rustige fijne plek wat wij hebben, vuilnis word dagelijks opgehaald. Mooie grote losloopzone voor de hond in de buurt. Fijne zwemplek met speeltuin en er komt overdekt speeltuin. Friture, winkeltje en nacht automaat Je kan niet iedereen tevrede houden maar wij zijn tevrede, overal is er wel wat en je kan overal wat zoeken om over te zeuren.
Best wel groot meer, maximum diepte is 1m80, dus kan je zo goed als overal staan. Je kan rond het volledige meer liggen, ook veel schaduw plaatsen. Kleedhokjes aanwezig, ook een snackbar. Inkom 5€. Hebben een aangename dag gehad!
Waardeloos , moet je ook nog 5 euro entree betalen. Vies water , trapjes voor t water in te lopen helemaal stuk , om je flink aan te verwonden. Winkeltje is waardeloos , bijna niks te krijgen en t vlees wat er lag was verkleurt
Prima camping. Lopen wat achter als het gaat om digitaal betalen, aangezien dit in princiepe contant moest. Overschrijven via de bank app. kon ook. Douchen of warm water gebruik verloopt via één tag waar standaard € 10 op gezet en € 20 borg gevraagd wordt. Het restant vh verbruik wordt geretourneerd. Extra tags aanvragen is mogelijk.
Prima camping, wel veeeeeel vaste gasten… als het mooi weer is komen er hele families uit de omstreken. Dat maakte van onze camping plek een parkeerplaats. Wel goed verzorgd sanitair en aardige mensen!
We troffen een zeer brutale en onvriendelijke mevrouw aan het onthaal van de zwemvijver die ongevraagd erg ongepaste opmerkingen gaf over onze gezinssamenstelling. Ook bij de vraag te stoppen, bleef ze doorgaan. We hebben rechtomkeer gemaakt. Het was een erg nare ervaring waar we nog steeds van moeten bijkomen, zoveel uren later.
Wat een onvriendelijke en zure persoon in dat winkeltje. Zijn veel betere campings. Saai kan je beter langs kanaal gaan liggen in een tentje. 15 jaar geleden verdienden ze wel 3 sterren nu 1ster. Zeker GEEN aanrader !!!!!! Een zware teleurstelling voor gasten. Geen euro waard.
mooie bosrijk omgeving langs de camping perfect om een middagje te gaan wandelen met het zin of gaan fietsen
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kikmolen met het openbaar vervoer


Opgrimbie Kikmolen 490 meter
64
Opgrimbie Kikmolen 490 meter
725
Opgrimbie Kikmolen 500 meter
64
Opgrimbie Kikmolen 500 meter
725

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid