facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kikkerland

Kikkerland

Info

Binnenspeeltuin voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar.

Adres: Schotensteenweg 64, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: 0474354222
Stad: Brecht
Route: Schotensteenweg 64
Postcode: 2960


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 19:00
Dinsdag: 11:00 - 19:00
Woensdag: 11:00 - 19:00
Donderdag: 11:00 - 19:00
Vrijdag: 11:00 - 19:00
Zaterdag: 11:00 - 19:00
Zondag: 11:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Jobland, Binnenspeeltuin Essen, Binnenspeeltuin, Kikkerland België, Binnenspeeltuin Antwerpen, Binnenspeeltuin Schoten, Binnen en buitenspeeltuin, Kabouterland brecht openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportcafe De Ring Sportcafe De Ring 4 km Kinderen zitten bij esthetica en dancarta top teamen
Recensies
we vonden het erg leuk! veel ruimte, interessant entertainment en schoon!
Heel toffe en veilige speeltuin..veel plaats om met brommertjes te rijden, ballenbad voor de kleintjes en springkasteel..ik kom zeker terug :
Kikkerland ligt op het terrein van camping De Groene Linden en heeft een leuke binnen- en buitenspeeltuin voor kinderen vanaf +/- 3 jaar. De buitenspeeltuin is een beetje rommelig. Binnen vind je een klimparcours met een klein en een groot ballenbad, rollen en glijbanen. In de hoek staat een springkasteel maar dat veroorzaakt helaas wel wat geluidsoverlast. Er zijn ook fietsjes, steps en kangoeroeballen. De ruimte is relatief klein waardoor je vanaf de tafeltjes je kind goed in de gaten kunt houden. De menukaart vermeldt frisdranken, snoep, warme dranken, bieren, wijnen en snacks aan prijzen die iets onder het gemiddelde liggen. De inkom bedraagt vijf € per kind. Vriendelijke bediening. Ruime parking voor de deur. Aan de achterzijde kun je een wandeling door de groene omgeving maken. Gratis WiFi zonder paswoord. De openingsuren: Het ganse jaar: Woensdag: 12u00-18u00 Zaterdag en zondag: 11u00-18u00 Feestdagen: 11u00-18u00 Tijdens de schoolvakanties: Elke dag: 11u00-18u00 In juli en augustus is maandag de vaste sluitingsdag. Aanrader.
Het was er onverzorgd en rommelig. Ondanks dat er zoveel kinderen niet eens aanwezig waren. Toen we frietjes wilden bestellen om 17u bleek dit onmogelijk. Met veel gezucht werd ons dit gemeld. Het was namelijk "te druk". Onvriendelijk personeel! Je zit aan triestige tafeltjes onder een gigantisch afzuig / blaas systeem waar je nog ellendiger van wordt. Nooit meer.
Leuk voor de kinderen, maar koud in de hal..
Wat een ongezellige plaats was dit! Je zit precies in een bunker. Als je iets wil bestellen moet je eerst uren wachten alvorens dat er iemand, duidelijk tegen haar zin, komt aangewandeld. Vervolgens krijg je te horen dat er geen eten besteld kan worden omdat ze het te druk hebben. Er staat thans een kaart naast je neus met verse pannenkoeken en frietjes op vermeld. Allemaal niet bestelbaar. Daar sta je dan met je kinderen met honger. Wat een tegenvaller. Ze maken er beter een voetbalkantine van. Sluit de boel af gewoon!!!!!!
Best klein en bijna verplicht om iets te kopen. Je mag niets van jezelf consumeren, alles moet men van daar kopen. Voor een bakje friet voor volwassenen betaalt men al gauw €8,- Wilt u toch eten meenemen, mag u dat enkel buiten eten.
Fijne binnenspeeltuin voor kindjes vanaf 3j.veel jonger moeten ze niet zijn anders lopen ze het risico omver gelopen te worden door andere kinderen. Speeltuin is proper en prijzen zijn schappelijk. Buiten is er ook een speeltuin. De mensen zijn vriendelijk.
Toffe binnenspeeltuin met soft play, ballenbad en springkasteel. Groot aanbod aan autootjes, fietsen en steps. Heel leuk voor kinderen van 3 jaar +. Wel veel lawaai omwille vh luchtkasteel
Hele leuke speeltuin, hebben ineens een feestje vast gelegd voor onze dochter haar verjaardag. Niet heel groot maar dat maakt het net heel overzichtelijk! Doe zo verder
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid