facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kiki

Kiki

Info

Speelgoed Kiki verkoopt duurzaam, creatief en educatief speelgoed. Maar ook gezelschapsspellen en puzzels. We bieden uitsluitend duurzaam speelgoed aan.

Geschiedenis

Speelgoed Kiki biedt uitsluitend duurzaam speelgoed aan. Speelgoed dat motiveert te bewegen, stimuleert creatief te zijn en uitnodigt om lekker lang te spelen. Daarom stellen we ons assortiment zorgvuldig en kritisch samen. Is het product veilig? Gaat het lang mee? Is het mooi? Biedt het een uitdaging? Daarom ben je bij Kiki zeker van het betere speelgoed.
Bovendien helpen we ja graag bij de zoektocht naar het ideale, mooiste en meest originele cadeau voor een verjaardag of geboorte.

Adres: Zoerselsteenweg 5, 2980 Sint-Antonius, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0477394372
Stad: Sint-Antonius
Route: Zoerselsteenweg 5
Postcode: 2980



op zoek naar gerelateerd: Kiki betekenis, Speelgoed, Webshop kinderspeelgoed, Speelgoedwinkel, Kiki for you, Speelgoed winkel België, Kinderspeelgoed Brugge, Educatief speelgoed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid