facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kiki Beach

Kiki Beach

Info

Stranduitbating, centrum Duinbergen.
Strand/Bar-Terras & Lounge/Speeltuin/Ijskiosk



"Kiki Beach Duinbergen staat voor een optimale vakantie beleving. Wij streven altijd naar een ongedwongen gezellige familiale sfeer op strand. Bij ons geldt maar 1 regel, genieten van alles wat het strand te bieden heeft.'A perfect place to enjoy the beach with friends & family!'.Sea you soon!"
Adres: Zeedijk 387, 8300 Duinbergen, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0471325572
Stad: Duinbergen
Route: Zeedijk 387
Postcode: 8300



op zoek naar gerelateerd: waikiki beach knokke, beste beach bar knokke, knokke strand beach club, blue buddha, beach club duinbergen, blue buddha knokke, beach bar knokke, indi beach knokke
Recensies
Ze zetten zich hard in om alles naar wens te maken. Ze openen al enkele dagen voor de paasvakantie. Kinderen meer dan welkom. Laat ons steunen na de covid. Duinbergen is top.
Rustig, beschaafd, ideaal gelegen. Vriendelijke bediening. Dicht bij douche op strand bij EHBO post. Kiki beach heeft betalende toilet. Bar en rustig lounge gedeelte.
Leuk daar te zijn rustig en top snack schoteltje gemengd
Heerlijk, familiale strandbar. Eerlijke prijzen en vriendelijke bediening. Vakantie in eigen gemeente! Love it!
Een heerlijke plaats om te vertoeven en rustig met de vrienden te palaberenService: 5/5
Prima plek langs de boulevard op het strand om wat te drinken.
Leuke plek om iets te drinken. Wel schandalig dat ze geen parasols verhuren zonder strandbedden. We waren een groep van 6 er waren geen strandbedden meer en hadden dan 2 parasols genomen, 1u later komt de verantwoordelijke deze weg halen met de reden 'ik verhuur geen parasols zonder strandbedden' maar hij had ook geen strandbedden meer over en wou ons deze niet verhuren. Hij neemt ons die heel onbeleefd af en plaats ze op 1m van ons gesloten er stonden er daar in totaal 8 .deze hebben daar een hele dag zo gestaan. Hij had geld kunnen verdienen maar liet ze liever op 1m van ons gesloten. Best vermelden ze dit ook op hun website. Om te antwoorden op u reactie : Ook al wouden we 6 bedjes huren kon dit niet. U had geen meer om te verhuren. En ik kan begrijpen dat u regels heeft, maar om dan 8 parasols op 1m van ons te zetten en die daar heel de dag te zien staan sorry maar dat begrijp ik niet.
Heel gezellige plaats om te liggen, heb er ligbed en parasol gehuurd .... wat ik wel erg vond is dat ik aan de jongen die de centen ontvangt een stuk van 50 cent vroeg in ruil voor 2 van 20 en 1 van 10 hij antwoorde ik heb er zelf maar 1 stuk en dat ik maar aan de bar moest gaan wisselen was voor 't toilet . Vond dit echt boertig naar de klant toe vandaar maar 3 sterren .
Geweldige plek, heerlijk rustig, zeer vriendelijke bediening met ze n tweetjes en onze 2 honden koffie drinken op zondagmorgen
Zelfservice voor drinken zoals overal aan zee.vriendelijke bediening. Leuke speeltuin voor de iets kleinere kindjes. gezellig zitten en als je geluk hebt kan je zitten in één van de twee schommelstoelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid