facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KIKERVIZ

KIKERVIZ

Info

Creatief en grafisch alter ego; webwinkel met handgemaakt spullen en kledij, met aandacht voor natuurlijke en/of gerecycleerde materialen en zero-waste.



"KIKERVIZ is mijn creatief alter ego dat niet kan kiezen tussen grafisch ontwerp, interieur en mode.Ten huize KIKERVIZ wordt er gezeefdrukt, gehaakt, geboetseerd, geflockt en geflext en motor van mijn naaimachines draait hier dagelijks,... In de winkel en op de webshop kan je terecht voor handgemaakte en /of gepersonaliseerde cadeautjes met een hart voor mens, dier en planeet."
Adres:
Telefoonnummer: 32486972660
Stad: Merchtem


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Doriens Creaties Doriens Creaties 1 km Unieke creaties en decoratie uit hout. Alles kan steeds op maat ontworpen worden!
Kristelphoto Kristelphoto 2 km Gepassioneerde fotografe... houdt ervan om emoties vast te leggen, maar ook al het mo...
KaYe Designs KaYe Designs 3 km Vraag vrijblijvend een offerte voor de aanmaak van UW logo, flyer, affiche of persoon...
Recensies
Hele leuke winkel waar je kan kopen van kleine ondernemers. Ben je op zoek naar een uniek geschenk, of wil je jezelf eens verwennen dan is deze winkel de place to be! Koop lokaal is hier echt wel het motto
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid