facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KijkEnKook

Info

Kookworkshops en kookdemo's.
Leveren ontbijtmanden
Productpresentaties

Geschiedenis

Workshops, Kookdemo’s en Producttrainingen

Koken is hot! Thuis koken en bakken is IN!


Wij bieden kooklessen en workshops aan in een gezellige sfeer. We werken met degelijk materiaal, zoals o.a. de apparaten van KitchenAid, de potten en pannen van Le Creuset en Lagostina, de barbecue van Weber, enz.

De basistechnieken komen zeker aan bod. Zo zijn de workshops zeer toegankelijk voor beginnende keukenprinsen en prinsessen. In een gemoedelijke sfeer en in een kleine groep leer je hoe je op een eenvoudige manier lekkere gerechtjes klaarmaakt. De workshops worden door onze ervaren chefs gegeven.

Je kan steeds inschrijven op onze individuele workshops of in groep.

Ook altijd leuk als idee voor een vrijgezellenavondje.

Een kookworkshop is tevens ideaal als teambuilding voor elk bedrijf. Zowel voor collega’s onder elkaar als voor klanten.

Iedereen gaat samen, in een gezellige en ontspannen sfeer aan de slag, onder het waakzaam oog van een ervaren chef. Achteraf samen genieten van de lekkere, zelfbereide maaltijd en een lekker glaasje wijn is beslist een ervaring die nog lang zal bijblijven.

Wij bespreken graag samen met u het menu.

In de prijs zijn alle ingrediënten en dranken begrepen!

Adres: Mechelsesteenweg 277, 1800 Vilvoorde
Telefoonnummer: +3223114837
Stad: Vilvoorde
Route: Mechelsesteenweg 277
Postcode: 1800


Recensies
Helaas niet tevreden, eigenaar is niet vriendelijk en niet professioneel. Ik kan deze zaak dan ook niet aanraden. Dat is toch mijn eerlijke mening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid