facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kidsisland diegem

Kidsisland diegem
"Speeltuin Kids'island"
Adres: Haachtsesteenweg 64, 1831 Diegem
Telefoonnummer: 027259834
Stad: Diegem
Route: Haachtsesteenweg 64
Postcode: 1831



op zoek naar gerelateerd: Binnenspeeltuin, Binnenspeeltuin vilvoorde
Recensies
Leuke kinderspeeltuin. Enige minpuntje is dat de uitbaters geen enkele moeite doen om Nederlands te spreken. En resoluut in het Frans antwoorden als je hen iets in het Nederlands vraagt. Dat is natuurlijk irrelevant voor de kinderen, die hebben zich zeer goed geamuseerd. Vandaar toch 5 sterren.
We respecteren de regels van het bedrijf volledig. Maar dit bedrijf vermengt zich zelfs met het drinkwater dat kinderen in hun tas dragen. Ze kwamen vaak naar onze tafel voor het drinkwater van onze dochter en zeiden dat ze het niet kon drinken. We kochten echter koffie en friet. Met andere woorden, hoewel we niet van plan zijn om niet voor water te betalen, werd deze implicatie gemaakt. Wat kunnen we mensen nog meer laten kopen van de kioskvallen... Voor kinderen is 8 euro vereist. Dit is natuurlijk normaal. Maar elke volwassen persoon moet 2 euro betalen. Waarvoor? Gewoon omdat ze wachtten. Als je het vraagt, zeggen ze parkeergeld. Maar je kunt je auto niet eens op de parkeerplaats parkeren. Er is geen plek. Ze hebben een uiterst irritante houding. Ik raad het zeker niet aan. Ons eerste en laatste bezoek.
Super leuke speeltuin en zeer vriendelijke mensen
Heel leuk om verjaardagen te vieren van de kinderen met lekkere hapjes
Toffe ervaring! Mario vond het tof om eens langs te komen voor de jarige.
Slechte ervaring. Onvriendelijk personeel en snap niet waarom volwassenen ook moeten betalen. Het zijn tenslotte slechts de kinderen die spelen. Personeel spreekt ook amper Nederlands. Ik was er onder andere met mijn jongste zoon van nog geen twee jaar en hij werd agressief aangemaand om niet te fietsen in het gangpad. Ongezien! Het was een depressieve ervaring en kom er nooit meer terug.geen enkele ster waard!
Heel onvriendelijke en onbegripvolle personeel. Heel arrogante houding naar kinderen en ouders toe! Het is ook niet veilig. Een kindje van 6 had een snijwonde aan zijn teen. Ze werden dus aangemaand om hun sokken aan te houden. Wat zeker geen professionele oplossing is. Voor hen is eerst winst maken en alles proberen te verkopen belangrijker dan klanttevredenheid en veiligheid van kinderen. Ze bieden zelfs geen water aan als het heel erg warm is. Ik zou deze speeltuin zeker NIET aanraden. Ga naar een speeltuin die uitgebaat wordt door professionele en begripvolle mensen. Zeer slechte ventilatie de kinderen zaten vol onder het zweet! Zelfs een ster is te veel!!!
GEEN STER. Zeer onbeleefde personeel, helemaal niet klant vriendelijk. Volwassenen moeten ook betalen en baby’s ook. Je mag max vanaf 8 eu met bancontact betalen. Ik kwam juist op 7,80eu dus voor 0,20 cent mocht ik niet met kaart betalen. Er zijn veel betere speeltuinen. Arrogante mensen! Ze bekijken u van kop tot teen
Verzorgde binnenspeeltuin met aparte hoek voor kinderen 1-3 jaar, gratis WiFi vraag het wachtwoord. De bijzonderste attractie is een gigantische glijvlakte. Zeer druk op zondag, naar eigen zeggen veel rustiger op woensdagnamiddag.
Het eten er is super weinig voor de kinderen er word geen zout op de frieten gedaan en de pannenkoeken zijn niet te eten oprecht na dat gegeten te hebben echt heel veel buikpijn gehad niet normaal echt geen plaats om te eten
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kidsisland diegem met het openbaar vervoer


Diegem Broekstraat 100 meter
270
271
282
Diegem Broekstraat 200 meter
270
271
282
Diegem Woluwelaan 260 meter
282
621
Diegem Woluwelaan 270 meter
Diegem Woluwelaan 300 meter
282
621

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid