facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kids Fantasyland

Adres: 51 Chaussée d'Alsemberg, 1630 Linkebeek
Telefoonnummer: 023321642
Stad: Linkebeek
Route: 51 Chaussée d'Alsemberg
Postcode: 1630


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Binnenspeeltuin Linkebeek, Kid's Factory Waterloo, Stardust Park
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Les jardins de Maxou Les jardins de Maxou 1 km Entreprise de jardins
VinMus VinMus 2 km Vin Mus staat garant voor een zeer fijne selectie wijnen van Europese origine. Buiten...
Recensies
Leuke plek voor kids om te spelen. Verdeelt in 2 delen per leeftijd
Top voor kinderen! De drank en voedsel is ook betaalbaar! Topzaak
Leuk voor de kinderen, maar hartstikke warm in de zaal achter, kinderen staan binnen de 10 minuten nat van het zweet. Op de website staat dat er voldoende volwassen begeleiding moet worden voorzien en dat is echt broodnodig, want de borden met aandachtspunten worden volledig in de wind geslagen. Verder was er bij mijn bezoek een hevige ruzie aan de gang tussen verschillende vaders, het kwam bijna tot een gevecht. Gelukkig waren andere vaders aanwezig om te bedaren, want de eigenaars hadden totaal niks in de gaten. Die blijven constant aan de ingang, met 3 of 4 achter de toog... en de ruzie was op 5 à 10 meter verder, zoveel lawaai is er over het algemeen. De eigenaars zijn dan tussen gekomen omdat mensen naar hen riepen. De vechtersbazen mochten gewoon blijven. Sommige kindjes waren toch ietwat in paniek. Ook jammer dat men er niet met bancontact mag/kan betalen, dus zeker cash voorzien!
Dit is een schandaal!!!!!! Slechtste kinderen speel plein ooit De baas heel erg onbeschoft maakt ruzie met haar personeel terwijl de park in volle werking is met veel kinderen erbij hele slechte imago ooit voor een kinder speel plein dit is de 1ste en laatste keer dat ik ga komen naar deze onaangename plaats.
Leuke attracties voor de kids, vandaar 3 sterren. Voor de rest zeer matig. Niet echt vriendelijk personeel, prijzen zijn te hoog naar mijn mening zowel voor drank als voor eten en de inkom is ook niet te min 9,5€ Ik vroeg wisselgeld voor de speelautomaat, dat kon niet, zolang ze de machines niet hadden leeggemaakt. Ik heb dan nog een uur moeten wachten voor ik het kunnen verkrijgen heb. Voor mij geen 2e bezoek waard!
Leuke plaats maar wel niet ideaal voor mensen met huisstofmijt allergie want er ligt overal tapijt. Ik ben er vandaag geweest en na een uur kreeg ik er al last van maar onthaal is goed, vriendelijke mensen en overzichtelijk.
Espaço muito bom pras crianças se divertirem.
Veel toestellen om te spelen. Maar heel weinig parking. Netheid is matig.
Ótimo, diversão garantida para as crianças,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid