facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kids Crealab

Info

Kinderfeestjes en workshop vanaf 6 jaar.
Creatief met geuren en kleuren!

Wil je de geheimen leren kennen van de wonderbaarlijke wereld van geuren en kleuren?

En zelf zeepjes, lippenbalsem,douchegel, kinderparfum,... leren maken?



"Kinderfeestjes en workshops, creatief met geuren en kleuren vanaf 6 jaar.Wil je de geheimen leren kennen van de wonderbaarlijke wereld van geuren en kleuren? Zelf zeepjes, lippenbalsem, suikerscrub, douchegel, kinderparfum,...leren maken? We gaan an de slag met natuurlijke en kindvriendelijke producten en nadien neem je jouw eigen creaties mee naar huis."
Adres: Tervuursesteenweg 193 a, 3001 Heverlee
Telefoonnummer: +32 483 23 42 43
Stad: Heverlee
Route: Tervuursesteenweg 193 a
Postcode: 3001



op zoek naar gerelateerd: Workshops kinderfeestjes, Verjaardagsfeestje kind Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kanweek VTK Kanweek VTK 1 km VTK is de studentenvereniging van de burgerlijk ingenieurs/architecten in Leuven. Ze ...
Cocktailicious Cocktailicious 2 km Cocktailicious biedt je een sfeervolle gintasting en leuke cocktailworkshop aan waarb...
Inkwisitie Inkwisitie 3 km De inKWISitie is de jaarlijkse algemenekennisquiz van Chiro Spirit Heverlee.
Recensies
Vandaag de duo mini en maxi gedaan voor de verjaardag van dochterlief, ze vond het suuuuuuper leuk en wou opnieuw komen! We hebben beide super hard genoten van de gelaatsverzorging, Kristel weet wat ze doet en doet dit ook met veel passie! de zeepjes en tattoos vond ze ook super om te doen! bedankt voor een onvergetelijke dag! Louise en Natasja x
Ons Ida vierde haar 8ste verjaardag met veel voldoening. Crealab biedt plaats aan haar vriendjes, aan haar creativiteit en Kristel zorgde ervoor dat alle kindjes met een mooie verzameling zelfgemaakte zeepjes naar huis gingen. Iedereen heeft genoten !!!
Kristel ken ik als een super toffe dame! We hebben al verschillende keren samengewerkt, en telkens weer zijn mijn klanten reuze tevreden. Je voorbereidingen zijn altijd tip top in orde, je orde en kennis zijn dat nog meer! Ik kan geloven dat nu ook de kinderen volledig in de ban zijn van jouw workshops! Ze zien er ook geweldig mooi uit, al die kleurtjes en potjes. Top gedaan! Ik wens je alle succes toe met de verdere uitbouw van je zaak.
Vandaag was het het labo fun feestje voor de verjaardag van mijn dochter. Iedereen was laaiend enthousiast over de verschillende kleurtjes en geurtjes dat je kon toevoegen aan de producten die je maakt. Het cakemomentje met als extra de chocoladefontein was een kers op de taart. Kristel was de perfecte gastvrouw. Heel vriendelijk en hulpvaardig. De kinderen voelden zich echt op hun gemak bij haar. Een echte aanrader dus! Mvg, Connie Enkele woorden van Luna: Vandaag een feestje gehad bij Kristel en het was super leuk. Al mijn vriendinnen vonden het ook super leuk om hun eigen geuren en kleuren te kiezen voor de douchegel, enz. Hier zullen we nog lang van nagenieten. Ik heb er in alle geval van genoten. Groetjes, Luna
Dochter werd uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje bij Kids Crealab. Fantastische ervaring met leuke resultaten en herinnering. Parfum en douchegel al in gebruik. De zeepjes vindt ze te mooi om te gebruiken en gaan dus dienen als fijne ruikers op haar kamer. Fijne gezellige workshop met een lekkere cake en lekkers voor de chocoladefontein. Ze gaat zeker nog een keertje gewoon een workshop komen volgen omdat het zo leuk was om op deze manier creatief bezig te kunnen zijn.
Wij wilden een "10 en 3/4" feestje geven voor onze Florian en na een aantal jaren speelse en sportieve activiteiten, wilden we eens iets heel anders. Toen we over het gloednieuwe Kids Crealab hoorden, waren we meteen verkocht! Als een echte laborant zelf je zeepjes, douchegel en badkaviaar maken, hoe cool is dat, zeg?! Een ideale workshop voor meisjes én zeker ook jongens: zélf je geuren, kleuren en vormen kiezen, mengen en dan... wachten tot het wonder zich voltrekt en je je eigen badspullen mee naar huis kan nemen... Plots staat Florian veel liever onder de douche en ik mocht er zelfs nog een keertje mee onder; dat was lang geleden! Een heerlijk geurtje dat lang zachtjes blijft nageuren en je merkt dat deze producten ook echt veilig zijn voor een gevoelige kinderhuid. Ook de badkaviaar is inmiddels uitgetest; wel in een voetbadje, want een badkuip hebben we niet. Heerlijk fris gevoel en ook hier een zalig geurtje! De verschillende zeepjes - toffe vormpjes!!! - liggen uitgestald naast zijn eigen lavabootje. Florian was unaniem lovend over de workshop samen met zijn maatjes. Hij benadrukte dat je je er wel je koppie moet bijhouden, want als taterwater had hij bijna een instructie gemist... De workshopruimte is geweldig gezellig en ook praktisch ingericht en iedereen krijgt een schort om. Kristel Van Achten bereidt zich nauwkeurig voor en alle gemaakte afspraken liepen als een fluitje van een cent. En hoeft het nog gezegd te worden dat de cake en chocoladefontein de gezichtjes nog meer deden stralen? Kortom: TOPFEESTJE!!!
Een echte aanrader voor kinderfeestjes en workshops. Dochter was super blij met al wat ze heeft kunnen maken.
We hebben net de 10-jarige verjaardag van mijn dochter gevierd in kids crealab. Alle kinderen vonden het geweldig! Kristel heeft het heel goed georganiseerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid